Några mil söderut

2018-06-05

Temperaturen sjönk under natten och på morgonen var det bara 14 plus. Solen lyste dock ifrån en klarblå molnfri himmel och det var en hel del varmare där. Blåste en del och vinden kändes kylig.

Blev en tur på stan denna morgon.

På väg mot gågatan.

Och den var helt öde vid denna tid på morgonen.

Från andra sidan vattnet så ser man hur fint husbilarna står.

Vid ettiden var vi klara för avfärd. Tog oss ut till E 45 och körde söderut. Inte så mycket trafik i dag heller. Vi hade tänkt oss ett besök i Vänersborg och det blev det också. Det blev mycket kort på en parkeringsplats. Gick en sväng med Zacko och sedan så fortsatte vi. Inget ställe att stå på med husbilen.

Vi bestämde oss för att köra till Alingsås. När vi kom så stannade vi vid Lidl och jag gick och handlade lite. Fortsatte sen till Savannen som ställplatsen heter i Alingsås.

Nu har vi denna utsikt utanför dörren.

Det stod två husbilar här när vi kom och det tog inte lång stund förrän vi fick besök av en trevlig tjej från den ena husbilen, en Frankia. Hon berättade att dom var nya husbilsägare och att dom hade dessutom bestämt sig för att bo permanent i husbilen. Kul att träffas och snacka en stund.

Så här såg det ut här. Inte trångt precis.

Jag läste klart ”Bokhandeln på Riversid Drive” Underhållande roman med trevliga personer och handling. Dock lite förutsägbar tyckte jag. Nu väntar ”Factfulness”  av Hans Rosling och Anna Rosling Rönnlund och Ola Rosling. Ska bli intressant att läsa denna bok.

Vädret var lite svalare i dag och det var skönt. Men i morgon ska det bli varmare igen enligt väderprognosen.

Tror vi stannar kvar här en dag till.

2 reaktioner till “Några mil söderut”

  1. Kul att ses och tack för ert tips om Seglora camping, det ska vi testa när vi åker åt det hållet nästa gång. Det är ofta väldigt lite bilar här på Savannen, får se om de gör det till en riktigt ställplats – det pratas om det. Vi ses igen på vägarna framöver! Kanske Portugal 😉

    1. Alltid kul att tipsa om något som man själv tycker är bra.
      Savannen är helt ok som den är men med VA hade den varit bättre,
      Ses

Kommentarer inaktiverade.