Nu har vi sjöutsikt

2018-06-03

Jaha, det är fortfarande varmt och inte riktigt lika skönt längre. Känns nästan som att häda lite men nu önskar jag att det blir några grader svalare. I dag så var det mellan 20 – 32 plus. Kändes jobbigt att promenera i morse men det ska göras.

En efter en lämnade husbilarna platsen för att köra hemåt eller mot nya äventyr. Vi satt ute och hade det så bra i skuggan under träden. Var så trevligt när det kom fram folk och pratade en stund med oss innan dom körde. Men så klart är det alltid lite trist att skiljas efter en härligt trevlig helg men vi ses ju igen. Vi körde strax efter två och vi var sist.

Nu blev det ju söderut på väg 26 mot Filipstad. Lika vackert på detta håll. Nästa väg hade nummer 63 och gick till Karlstad. Där blev det sedan väg 45 söderut. När vi kom utanför Grums så körde vi till rastplatsen för att tömma skittunnan. Vad det var varmt när man kom ut efter att ha suttit med AC på i bilen. Vi fortsatte och kom fram till Åmål och där körde vi till ställplatsen och parkerade. Det var en del husbilar här och bland dom även ett par klubbkamrater som vi hade träffat i helgen.

Nu har vi sjöutsikt över en del av Vänern.

Vi har ställt oss lite avsides men det kom några och ställde sig en bit ifrån.

Här har några parkerat.

En liten bit av småbåtshamnen.

Och så här ser det också ut. Lite kontinental känsla är det här, eller hur

Det var mestadels gles trafik när vi körde hit men runt Karlstad så var det betydligt mer trafik. Ett tag så var det lite mulet och vi trodde det skulle bli regn. Det blev det också i ca 30 sekunder.

På kvällen så kom hamnvärden`Bosse för att ta betalt. Det var en trevlig man som satte sig på sin rullator och pratade en stund. Han blev väldigt populär hos Zacko när han bjöd på lite hundgodis. Vi betalde en hundring till honom och fick ett handskrivet kvitto för dom andra var slut.

Kvällen var mer varm än ljummen och det kändes för varmt för att kunna sova bra i natt. Det blir som det blir.