Sol och varmt

2018-03-27

En fantastiskt härlig morgon som för min del startade vid halvniotiden när jag lämna sängen. En stund senare så var vi på väg mot strandpromenaden. Solen lyste, himlen var klarblå och molnfri, ingen vind och 12 plus. Men när jag kom ut i solen så var det mycket varmare, 17 – 20 plus, och jag hade fått fel kläder på mig. Det blev svettigt.

I dag så var det inga vågor på vattnet.

Ser nästan ut som dom ”går” på vattnet. Är någon slags ”planka” som dom står på och paddlar sig framåt.

Mysigt att sitta i solen och fika och titta ut över det stilla havet och folk som promenerar.

Nu börjar det blomma mer och mer runtomkring.

Hemma igen så var porten öppen in till ställplatsen. Fint tycker jag!

Lite senare på förmiddagen så började det fläkta lite och det var skönt i värmen.

Läste klart ”Sveket” och den boken gillade jag. Högt tempo och många olika händelser som skulle knytas ihop. Slutet var egentligen inget slut mer än för någon av dom olika händelserna. Kommer fler böcker för det är ju en trilogi. Nu blir det ”Fyrmästaren” av Anna Ihrén, en bok i serien om Morden på Smögen.

Eftermiddagen tillbringades i solen utanför husbilen. Solen gassade och nu var det skönt med lite svala fläktande vindar. Mot kvällen så ökade vinden i styrka och då var det dags för att flytta in.

Som vanligt lyssnar vi på radion och det är ju bara sport fram till Karlavagnen börjar. Men med bra reportrar så kan det faktiskt vara rätt så underhållande.

Det har varit en härlig sommardag i dag och det ska det enligt väderprognosen bli även i morgon. Hoppas på det!

2 reaktioner till “Sol och varmt”

  1. Vi följer vädret i Sverige och förfasar oss över snömängderna och då i synnerhet i söder. Men snön försvinner väl rätt så fort antar jag.
    Vi känner oss lite bofasta här nu efter drygt tre veckor. Men vi trivs jättebra här och nu har ju våren kommit hit med sol och värma. Blir här någon vecka till.

  2. Här i Helsingborg blev det vinter igen. Mesta snön som vi haft i vinter kom nu och mer ska det vist bli i morgon.
    Ni har väl bosatt et i Calpe nu för gott!

Kommentarer inaktiverade.