Hasse gör framsteg

2018-02-27

I dag blev det sovmorgon. Det regnade lite lätt och jag ville bara inte gå upp. Låg och myste i sängvärmen till en bit efter 9. Kom ut på morgonpromenaden vid den tid som jag brukar vara tillbaka.

Vädret var alltså lite småregnigt men inte kall utan hela 13 plus och ingen vind.

Det blev en sväng bort mot Lidl i dag. Kommer då förbi denna rondell som det är mycket trafik i. Där finns det även trafikljus.

Så här ser rondellen ut. Den är färgglad.

Här finns det en liten park att promenera genom.

I dag så gick Hasse själv till Ikea för att köpa sina korvar med bröd. Han fick hjälp med brickan med korvarna och att ta senap och ketschup och sätta brickan på ett bord. Finns för det mesta hjälpsamma människor.

På eftermiddagen så tog han en promenad till Aldi och handlade lite. Med ryggsäck så gick det bra. Än så länge går han med två kryckor men jag måste ju säga att det ser bättre och bättre ut. Han har även sedan ett tag tillbaka tränat benlyft med en tyngd på det dåliga benet. Det är ett tips som han fick av sin bror. Hasse tycker att det hjälper väldigt bra och känner att benet blir lite starkare för varje dag. Lite träningsvärk får han men då vet man i alla fall varför man har ont.

Jag läste klart ”Isfiskaren” i dag. Bra bok med intressant och spännande handling. En del utspelar sig långt norrut i ett snötäckt iskallt landskap. Nu blir det en bok av Anna Roos som heter ”Spel”.

Det knackade på dörren på eftermiddagen och det var ett par glada vänner som tittade förbi för att säga hej. Dom var på väg till Ikea för att äta. Ses nog snart igen.

Dagen har varit lugn. En del husbilar har kört i väg och nya har kommit. Precis som vanligt på en parkeringsplats för husbilar.

I morgon är en ny dag och vi kanske stannar eller kör vidare.

2 reaktioner till “Hasse gör framsteg”

  1. Läkningen tar lång tid. Inte kul när man skadar sig svårt. Lennart håller också på att träna för att få styrka och stabilitet. Gäller att inte ge upp. Kramar

    1. Det är besvärligt när man har blivit skadad. Har ju sett att Lennart nu har börjat komma tillbaka. Det blir ju inte enklare när man har blivit några år äldre. Men sånt är livet. Kram

Kommentarer inaktiverade.