Fortsatte österut

2018-02-19

I natt började det regna men det slutade på morgonen. Det var 13 plus och helgrått och vindstilla. Valde strandpromenaden.

Denna båt var på väg till den lilla hamnen. Sen så gick jag genom ”stan” tillbaka.

Jag hade precis satt mig ner efter morgonens göromål så knackade det lätt på dörren. Öppnade och där utanför så stod det med stora smile våra husbilsvänner som vi sist träffade i Torremolinos. Dom kom förbi för att kolla ställplatsen och passade på att hälsa på oss. Kul att träffas igen och prata en stund. Dom fortsatte sedan till någon annanstans.

Efter vi hade fikat så körde vi bort till serviceplatsen för att fylla och tömma. Sen lämnade vi ställplatsen och körde till AP-7 och fortsatte österut. Här är det verkligen inplastat runtomkring. Det var lite dimmigt och man så inte topparna på dom höga bergen. Det var lagom med trafik och det flöt på bra.

Svängde sedan av mot Almeria. Här var det mycket trafik genom stan. Vi kom fram till ställplatsen vid Operan och parkerade där, nästan på samma plats som förra året.

Den här utsikten har vi utanför dörren. Det har skett lite förändringar här kunde vi konstatera. Helt klart en uppfräschning.

Fanns en del husbilar här och det kom fler mot kvällen till.

Hasse passade på att mata en del duvor här med gammalt bröd och vad dom är glupska. Gäller att äta när det finns mat.

Vädret var fortfarande grått men ingen blåst och 18 plus.

Sedan så knackade det på dörren. Nyfiket öppnade jag och där stod ett par av våra norska husbilvänner som tittade förbi för att prata lite. Dom står med sin husbil en liten bit bort. Så roligt att träffas igen, det var ett tag sedan sist. Snackade en stund sedan fortsatte dom till stan.

På kvällen så gick jag bort till ett matställe där vi förr om åren brukar köpa kebab och det skulle jag göra i kväll också. Det var helt förbommat. Väntade en stund för jag var kanske lite tidig. Men det syntes inte en rörelse där och klockan var då nästan sju. Jag gav upp och gick hem. Fixade till en äggstanning med bacon och purjolök och det smakade ju gott. Men vi var lite besvikna för vi hade liksom ställt in oss på kebab. Men sånt händer.

Vi stanna nog här i morgon också.