Lite för lugnt här

2018-02-09

 Solpanelen gick upp 8.20 och det gjorde jag också. Natten hade varit kall och det var morgonen också. Det var bara plus 5  ute men solen var ju på uppgång och började värma lite. Ännu var det inga moln på himlen och det blåste inget.

Gick först till stranden och havet låg lugnt denna morgon.u

Här bor dom nästan ute i havet ser det ut som.

Gick sedan mot byn eller vad man ska kalla det.

Här finns det två barer bredvid varandra och dom har vad jag förstod endast öppet några timmar på kvällen.

Det var fortfarande långa skuggor här på morgonen. Här behöver man inte bekymra sig om höga trottoarkanter för det finns inga trottoarer.

Här är den lilla affären som jag i går handlade i  och som Hasse handlade i idag.

Bakom murarna och staken så hördes det massor av skällande hundar och en del såg jag också. Det var blandade raser och storlekar och en hel del var nog rondellhundar, alltså en korsning av många olika raser.

Här kan man byta en tom gasoltub mot en full och det behövde vi göra i dag. Hasse fick hjälp av en svensk granne med att ta den tomma tuben till receptionen för att byta den mot en full tub. Lite senare så ställde en annan husbilkamrat upp med att flytta den fulla tuben på plats. Underbart med hjälpsamma husbilsfolk.

På förmiddagen så började det att komma in en del moln så resten av dagen var det mulet. Blev inte så varmt resten av dagen, mellan 12 – 15 plus. Men det blåste i alla fall inget.

Eftermiddagen blev lugn och vilsam. Här är väldigt lugnt om man bortser ifrån alla skällande hundar.

Sent på eftermiddagen så kom det hit två spanska husbilar med ungar och hundar och då blev det livligt här i några timmar. Dom tog plats som man brukar säga. Dom både hördes och syntes. Men mot kvällen så blev även dom lugnare och vi har inget emot lite ljud eller oljud eller vad man nu vill kalla det.

I morgon så har vi tänkt köra vidare och jag har en plan. Får se om den håller eller om det blir något annat.