Soligt och varmt i dag

2017-12-17

Inte ett palmblad rörde sig denna underbart soliga morgon. Visserligen bara 10 plus men det blev mycket varmare rätt så snabbt. I dag så gick vi till havet vid klipporna.

Jag hade bestämt mig för att gå ut till utsiktsplatsen långt ute mot havet. Ända längst ut där bilarna syns som små prickar gick vi. Det tog en stund för det var längre än vad jag trodde det var.

Det är lågvatten nu en del av havsbotten är synlig. Gick en man där nere och petade i marken efter något men han kom inte med i bild.

Här är jag ute där bilarna syntes som så prickar. Underbart att höra ljudet från havets vågor.

Finns en väg här man kan köra på längs med havet. Det är förbjudet för husbilar att köra ut här.

En bild in mot stan.

På eftermiddagen så satt vi ute i solen och njöt i värmen.

Men det var även dags för tvätt i dag. Har inte tvättat på väldigt länge så det var mycket smutstvätt. Allt fick inte plats i maskinen och det blev inte till en full maskin till så det får ligga kvar tills nästa gång jag ska tvätta. Jag hänger inte upp tvätten för att torka den ute utan jag torkar den i tumlaren. Mycket bekvämare. Sedan så är det ju lite pyssel med att få allt på rätt plats.

I dag läste vi på klubbsidan och sedan också på FB att en klubbkamrat hade avlidit. Det var den i husbilklubben kända profilen Jappe som lugnt hade insomnat i Santa Pola. En trevlig man som genom åren har glatt många av klubbens medlemmar med sina trevliga, underfundiga, fundersamma och ibland provocerande inlägg. Dessutom har han delat med sig av många bilder. Jappe har också gett ut Lilla Moselboka som väldigt många har haft mycket glädje av. Vi saknar dig Jappe och hoppas att du får det bra i husbilshimlen. (För visst finns det en sådan?) Dina trevliga inlägg finns kvar på klubbsidan så du lever liksom vidare.

För vår del så lyssnade vi på radion som vanligt. Tyvärr så fick dom svenska handbollsdamerna ingen medalj men dom gjorde en bra match. Sedan så hoppades vi att norskorna skulle vinna med så blev det inte. Det blev guld till Frankrike.

På kvällen när jag gick ut med Zacko vid sextiden så hade det börjat blåsa lite och det var rätt så kallt. Skönt att komma in i värmen i husbilen.

Det ska bli en solig dag och hyfsat varmt i morgon också och det ser vi fram emot.