Så blåsigt

2017-12-11

Det blåste hårt och regnade när jag vid tiotiden gick ut med Zacko för sista kisseturen i går kväll. Vädret var verkligen hemskt och det var ju precis så som jag inte ville det skulle vara. När man går ut, när infarten för husbilar är stängd, så är det genom en dörr bredvid som har ett kodlås för att komma in igen. Jag gjorde som jag brukar och lät den inte stänga sig helt. Men då blåste den upp och slog sedan igen med en kraftig smäll.

Efter att Zacko hade kissat några gånger så var det dags att gå hem. Jag slog in koden och det klickade till men det gick inte att få upp dörren. Jag försökte flera gånger. Där stod jag ute i ösregn och blåst och kom inte in!! Vilken panik!! Jag började sparka på plåtdörren vid infarten och hoppades att Hasse skulle höra det. Fortsatta att slå in koden men dörren öppnades inte. Fortsatte sparka! Men efter många försök så gick dörren upp, så skönt. När jag öppnade den så stod Hasse i husbilsdörren för att gå ut och öppna för mig. Han hade hör oljudet när jag sparkade på plåten. Det var så skönt att komma in i värmen i husbilen och få av mina våta kläder och få torkat Zacko som var våt och frös.

Det fortsatte att blåsa och regna hela natten och ibland så riste husbilen till i dom kraftiga vindstötarna. På morgonen så slutade regnet men blåsten fortsatte och det var ca 12 plus men det kändes kallare. Blev inget regn på vår morgonpromenad men det var jobbigt med blåsten.

Under dagen så blev det några skurar som vi undvek att gå ut i. Var en del sol men eftersom det blåste kraftigt så satt vi inne i husbilen i dag också.

Gick till djuraffären, Vila Pet, på eftermiddagen och beställde tid till Zacko för nu behöver han badas och klippas. Ska dit på onsdag.

Det far runt en massa skräp i blåsten och på gräsmattan utanför så ligger det en del nerblåsta palmblad. Får se upp så att det inte kommer något blåsande från luften som överfaller oss.

Läste klart ”Bödelskyssen” idag. Mycket spännande och riktigt otäck ibland. Mons Kallentoft skriver på ett mycket speciellt sätt som jag gillar. ”De hängda hundarna” skriven av Jens Henrik Jensen, en dansk författare blir nästa bok. Detta är ett tips från en medlem ifrån min FB grupp Bokslukarna. Där har jag fått många bra lästips.

Dagen har varit mycket blåsig med några enstaka skurar. Ska tydligen bli likadant i morgon.

En kommentar till “Så blåsigt”

Kommentarer inaktiverade.