Stannade för dagen när vi kände att vi var trötta

2017-11-12

Här vaknade vi i morse och våra svenska grannar hade kört tidigt. Dom stod till höger om oss.

Mild molnig morgon i trevliga Zumaia. Det var 15 plus och bara en mycket svag vind. Det blev en härlig morgonpromenad med Zacko idag.

Så trevligt att promenera här.

Och här.

Och även här.

Vet inte vad detta är men det ser trevligt ut i alla fall.

Vid tiotiden så var det dag för oss att köra vidare västerut. Det var betalväg i några mil och vi betalde vid vägtullen. Sedan så blev gratisvägar.

Vi kom förbi en olycksplats och olyckan hade hänt bara en kort stund innan vi kom dit. Det var mycket obehagligt att köra förbi där och jag titta intensivt på ett annat håll. Det berör mig så väldigt illa och jag vill absolut inte titta på hur hemskt det kan vara.

Sedan så kom vi till Bilbao och där vidgade vi våra vyer. Vi valde fel väg för våra navigatorer var lite oense. Nu blev det en rätt så lång tur i staden innan vi kom tillbaka till motorvägen. Det var smala gator mellan husen.

Sedan så kom vi fram till ett märkligt ställe där vi stanna för att fika.

Inte så trevligt så vi körde härifrån efter vi hade fikat. Det var inte så lätt att köra härifrån. Fick köra genom en liten by där det först gick neråt där det var mycket kurvor och så smala gator. Det var inte alls roligt. Efter några km så kom vi ut på motorvägen igen.

Motorvägen går delvis på/genom bergen med en del stup under vägen. Inget som jag gillar. Men så plötsligt dyker det havet upp med stränder långt där nere. Lite vita gäss när havet slår in över stränderna. Så vacker med klippor, hav och strand.

Milen och timmarna gick fort och när vi såg Colunga på en skylt så kände vi att det var dags för att svänga av för att stanna för dagen.

Vi körde först ner mot havet för att kolls om där fanns en parkeringsplats. Hittade ingen och det var en mycket smal väg för att komma därifrån. Den var i alla falla enkelriktad.

Vi körde sedan till Repsolmacken och parkerade där. Kostar 4.50 € för att parkera där i 24 timmar.

Ingen trängsel här.

I morgon så fortsätter vi troligtvis några mil västerut.