Nu längtar vi söderut

2017-11-05

Något omväxlande väder är det inte för tillfället utan det är samma gråa trista väder hela tiden. Denna morgon var inget undantag. Ett stort mörkt molntäcke på himlen gjorde att det knappast blev ljust. Kändes som gryning eller skymning mest hela dagen. Det var 10 plus och så fuktigt i luften att det nästan kändes som duggregn.

På vår morgon runda var det så lugnt och vi såg varken en bil eller en människa på en timmes promenad. Trots att det finns både kyrka, sopsorteringsstation och några hus så kändes det som om vi var ute i ingenstans på något sätt. Så ödsligt fast bebott.

Under förmiddagen så körde det iväg några husbilar och på eftermiddagen så körde dom andra iväg. Kvar blev vi och en Kabe som tydligen står här hela vintern samt några husvagnar.

I morgon så kommer vi att börja köra söderut för att komma till varmare breddgrader så snabbt som möjligt. Nu längtar vi.

En kommentar till “Nu längtar vi söderut”

Kommentarer inaktiverade.