Nu händer det något!

Undrar var jag befann mig med min kamera när detta fastnade på bild. Tycker det är fint där var det nu var!

Kvart över åtta i morse kom det ett sms från Folksam. Vi har en tid till en verkstad på måndag 6 maj och bärgning är bokad. Ska få en tid också när dom kommer och hämtar oss. Äntligen händer något! Men vad händer sedan? Det får tiden utvisa och det ordnar sig säkert.

Gick en sväng i det något kyliga morgonvädret. Blev fort varmare denna soliga dag med endast lite moln och ingen vind. Det blev sådär 17 – 19 plus senare på dagen. Mot kvällen blev det dock mulet och det kom en liten skur.

Kommer förbi denna buske som blommar mer och mer för varje dag. Har ingen aning om vad det är för en buske.

Det kom en bärgningsbil hit. Den skulle hämta den nederländska husbilen. Efter ca en halvtimme var den uppe på flaket och körde i väg. Paret åkte efter i en personbil som troligen var en lånebil eller en som dom hade hyrt.

Så här ser den pytte lilla husvagnen ut som kom hit i går. Vist är den charmig?

Dags att fylla på med lite mat igen men nu var det svårt med logistiken. Försökte planera för 4 dagars mat med kylvaror. Vet ju inte hur det blir, om kylen kan vara igång eller måste stängas av? Blev även en del basvaror med lång eller ingen bäst före datum. Varorna skulle levereras mellan klockan 16 – 18 och dom kom strax innan 17.00. Perfekt och allt var med och blev placerat på golvet i husbilen.

Ju mer desto bättre eller hur?

3 reaktioner till “Nu händer det något!”

  1. Äntligen har ni ett datum för hämtning och ja, sedan återstår att se hur det går med reparationen. Håller tummarna förstås.
    Kan ni säga till Folksam att boka ett hotell med kök så ni kan laga er egen mat? Tänkte på maten förstås.
    Den husvagnen är supersöt. Vi tittar på tiny house på youtube och det är riktigt roligt hur de bygger och löser sitt boende. Kan rekommendera den kanalen.

    Ha det så bra!!

    1. Är så glada för att det händer något.
      Folksam bokar det absolut billigaste som finns. Men vi skulle ju gilla att äta på en billig restaurang också. Så klart beroende på hur länge det kan bli?
      På Deva camping finns det Hekipia tiny hus och dom är så fina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *