Viss oro finns

Ibland hittar vi även till någon trevlig småbåtshamn som har ställplats med utsikt över hamnen. Trots att dom ofta är rätt så dyra brukar det vara svårt att få plats. Denna ligger i Tyskland och har nära till centrum.

2024-02-28

Om det inte hade varit för blåsten hade det varit kanonväder idag. Bara enstaka små vita moln så det var väldigt soligt, 15 – 17 plus. Om man hittade en plats i lä i solen så var det väldigt varmt där. Blev några promenader ändå eftersom det var soligt.

I dag var det många husbilar som gav sig ut på vägarna igen. Såg riktigt tomt ut på planen under eftermiddagen.

Eftersom byggjobbarna är här så går det antagligen framåt med tror jag. Vi ser ju inte riktigt vad som händer inomhus.

Sotis kom och hälsade på i dag. Han hoppade in och så fick han lite mat vilken han snabbt slukade. Han stannade en stund och sen gick han ut och la sig på trappsteget. Efter ett tag så gick han vidare.

Följer med viss oro vad som händer i världen på olika nyhetssidor och tidningar. Jag är i och för sig ingen speciellt orolig person men man funderar lite ändå. Det är faktiskt ett fullskaligt anfallskrig i Europa inte alls så långt bort. Hoppas verkligen att det snarast får en lösning, vilket bara kan bli på ett sätt, om det ska bli lugnt igen. Mer hjälp till Ukraina behövs så dom kan fortsätta att försvara sig och köra iväg inkräktaren.

https://cornucopia.se/

Denna sida följer jag med stort intresse. Finns mycket upplysningar om väldigt mycket olika saker.

Ikväll blev det spagetti med en god ostsås med fläskfilé i.

Det gäller att inte förhasta sig.

2 reaktioner till “Viss oro finns”

  1. Blåsten från bergen, tramontainen har fortsatt även idag och nu hoppas vi på att den ska mojna.
    JR klippte gräsmattan idag och det luktar så gott av nyklippt gräs. Jag har vilat mina armar som mår bättre idag. Tror att en del av värken var träningsvärk.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *