För blåsigt

I bland händer det att vi också står på en strand och njuter av utsikten över havet. Men då ska det definitivt inte blåsa.

2024-02-26

I natt blåste det verkligen mycket. Sov väldigt dåligt för bilen gungade en del. Regnade gjorde det också och det lät mycket på taket samt på den sidan som vinden låg på.

Blåsten fortsatte under dagen och det kom även några häftiga skurar. Dessemellan var det soligt. Gick en sväng på förmiddagen men det var obehagligt. Mår rätt så dåligt när det blåser så mycket. Det var 13 – 17 plus och det kändes lite kallare.

Blev ingen tur till affären i dag heller. Bara tanken på att kämpa med en full kundvagn på parkeringsplatsen i denna blåst fick mig att bli jättetrött med en gång.

Kom hit en del husbilar i dag. Inte så många som körde så det ha nog fyllts på bra under dagen. Så klart fick vi en ny granne så var utsikten borta.

Bygget har dom fortsatt med i dag. Undrar om dom hinner bli färdiga innan vi ska dra iväg mot Sverige vilket troligen blir i början på april. Det är ju rätt så lång tid dit.

Hoppas blåsten minskar till natten så det går att sova gott. Är så tröttsamt på dagen om man inte sover bra på nätterna.

Så blev det kycklingben till middag igen. Men i kväll smakade dom helt annorlunda än förra gången. Åt lättmosad potatis till och såsen var en alldeles ny variant. Gott var det.

Så kan det vara. Man får ju anstränga sig för att ta sig vidare. Ingen vill väl stanna kvar i skiten.

2 reaktioner till “För blåsigt”

 1. Det ordnar sig väl med era inköp. Tror att du kan få till goda middagar fortfarande. Vi har också haft en del blåst men den avtar för varje dag.
  Det har regnat en hel del natten till idag så nu kommer det att bli mycket pollen i luften.
  Snart blir det sol igen även för er.

  Ha det så bra!!!

  1. Jag är alltid ute i god tid med våra inköp just för att det inte ska bli panik. Vilket det ändå kan bli ibland.
   Vi hoppas verkligen på väder utan blåst och med mera sol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *