Fint besök

Här bor man verkligen på stranden och väldigt havsnära. Enkelt att ta sig ett dopp.

2023-12-08

I dag är det en helgdag här i Portugal men affärerna har öppet. När jag gick ut på förmiddagen var det mycket lugnt i området. Vädret var solig med lite vita moln på avstånd, vindstilla och 16 plus.

Vi körde till Aldi vid tolvtiden. Gick fort att handla i dag, det var väldigt lite folk där. Efter vi hade lyft in allt i husbilen så tog jag fram Rulle till Hasse så gick han in och handlade lite också. Under tiden hann jag plocka in allt på plats. När han kom tillbaka så gick jag ut och satte in Rulle igen. Sedan körde vi hem igen till vår plats och parkerade.

Det svenska paret som kom hit i går kom och pratade en stund. Det var länge sedan jag pratade med några svenskar och det var roligt. Kul att dom kom hit för en pratstund.

Fick sedan ett fint besök till. Denna svarta lilla skönhet var på väg in till oss genom den öppna dörren. Gick upp för trappan och även nästa trappa och stod sedan inne och tittade på mig. Schasade milt ut den igen. Då la den sig utanför och så fick den några smakbitar som den snabbat åt upp. En i personalen kom fram och klappade den så den verkar van vid att bli klappad. När vi sedan stängde dörren gick den iväg efter en stund. Vet inte om det är en hona eller hane så därför skriver jag den.

I kväll beställde vi kebabtallrik ifrån Duna Kebab som blev levererat av Uber Eats. Smakade lika gott som förra gången.

Det kan man ju verkligen undra??

2 reaktioner till “Fint besök”

 1. Dagarna förflyter som de ska läser jag. Vi har fått en släng av mildare väder nu och det är så skönt.
  Blev pizza för oss ikväll och det smakar som alltid väldigt gott.
  Nu På Spåret och sedan lite youtube. Vi vill ju se var i världen våra seglare är.

  Ha det så bra !!!

  1. Vi har också mildare väder nu. Ungefär lika varmt dag som natt.
   Tittar varken på Youtube eller ”På spåret”. Läser mer böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *