Vantar !!

Nere vid den stora gatan vid korsningen i närheten av Aldi. Gillar dessa blommor med så fin färg.

2023-12-06

I dag så tog jag på mig vantar när jag gick ut. Har faktiskt ett par sådana liggande i husbilen. Det var bara 12 plusgrader och ingen sol så det behövdes verkligen. Är man varm om händer och fötter så fryser man inte sa alltid min mamma och jag tycker det stämmer. Senare blev det varierande molnighet och solen värmde skönt när molnen släppte fram den.

I dag var dom och jobbade på bygget. Kom hit en cementblandarbil och förde väsen ett tag. Men den var inte kvar så länge. Sen försvann både den och personalen och lugnet lägrade sig igen.

Väldigt liten omsättning på husbilar i dag. Men det är ju inte så många att omsätta heller.

I morgon ska vi nog köra till Aldi och handla lite. Finns en del som är på väg att ta slut och jag vill ha hem det innan det tar slut.

Var så mycket restgryta över från i går så idag fick äta upp det.

Precis sådan ost hade jag köpt så jag fick lägga några skivor salami på den för att få någon smak på min rostade brödskiva. Jag gillar starka ostar, gärna danska.

3 reaktioner till “Vantar !!”

  1. Danska ostar är ju för goda. Men vi har hittat en del franska som har bra smak.
    Handskar eller vantar har jag tack och lov inte använt på snart fem jular. Bara det är sol så mår man bra och håller händerna varma.

    Ha det så bra!!!

    1. Franska ostar ju kända att vara goda. Gillar dom också. I synnerhet mjukostar.
      I dag räckte det inte med solens värme utan jag behövde vantar. Tror inte jag har behövt det här i Peniche någon gång tidigare

Kommentarer inaktiverade.