Lugnt här

2023-10-18

Bara lätt mulet i morse, ingen vind och 20 plus. I dag blev det en promenad en bit ner till kyrkan vid Aldi.

Utanför grinden så det nästan ut som vanligt fast det har tillkommit ny plantering. Den klarröda bänken lyser verkligen upp. Denna gräsmatta är välbesökt av traktens alla hundar samt alla hundar som kommer hit med husbil.

Nere vid kyrkan har buskarna som fanns runt om gräsytorna tagits bort. Kanske kommer det dit nya?

Kyrkan tvärs över gatan vid ställplatsen ser likadan ut som den alltid har gjort när vi har varit här.

Det var väldigt skönt att komma ut i dag.

Blev sedan en solig och skön förmiddag. Hasse tog en promenad till Aldi och handlade lite, bland annat en liten kartong med färska hallon. Smakade mycket gott med lite mjölk till.

Under eftermiddagen blev det varierande molnighet med svag vind men mest med sol, 22 plus. Så bra att kunna gå ut när man vill utan att riskera bli våt.

Stekt kycklingben med kokt ris och Sweet thai chilisås smakade gott som vanligt.

”Chauffören” av Mark Dawson var väldigt bra och engagerande. Den lite annorlunda ”hjälten” Milton är en sympatisk person som dagligen kämpar med sitt missbruk samtidigt som han försöker hjälpa några som har hamnat i svårigheter. Klart läsvärd.

Baksidestext:

John har börjat tro på en framtid för sig själv. Han kör taxi på San Franciscos gator. Han lever ett anonymt och solitärt liv. Att leva osynligt har blivit en bekväm vana. Han vill inte bli hittad. Men när en ung kvinna han kört till en fest försvinner, blir Milton orolig. Desto mer så när två lik hittas och polisen börjar se honom som en misstänkt i fallet. Milton är på flykt från den brittiska underrättelsetjänsten, och en man i hans utsatta position behöver sådan uppmärksamhet lika mycket som han behöver ett hål i pannan. När otrevliga hemligheter börjar läcka, och alltfler kroppar hittas, så är en sak säker. Milton är kanske helt rätt kille på helt fel ställe vid fel tidpunkt. Chauffören är en spänningsfylld, nagelbitande thriller med Mark Dawsons oemotståndliga hjälte, den före detta yrkesmördarens i kronans tjänst, John Milton.

2 reaktioner till “Lugnt här”

  1. Så ”gött” att ni tillvara på livet och gör det ni älskar…upplevelser i husbil och platser…all heder till er som vi följer er resa mot framtiden.
    Vi lämnar vintern 27 dec och återser Spaniens östkust med badvikar för oss själva.
    Stefan och Britt

    instagram
    stefanochbrittsresor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *