Stannade kvar

2023-10-14

Här har vi parkerat med husbilen.

Regnade i morse så det blev lite sovmorgon till strax efter nio. Blev uppehåll när jag var klar för att gå ut på en promenad. Det var 19 plus och ingen vind men med hög luftfuktighet. När jag kom hem började det regna kraftigt.

Vi är ute på landet samt närhet till centrum.

Jag gillar denna gamla mur.

Här gick några kor och betade i lugn och ro.

Hasse gick också på en promenad och han gick långt för han var i alla fall borta länge. Han hade också tur med vädret för det kom inget regn när han var ute men det kom när han kom hem igen. Han var jättetrött sedan och det var ju inte så konstigt efter att ha gått i nästan 1 timme.

Det är en pilgrimsled genom Colunga och det var en del vandrare som kom förbi där vi står med husbilen. Eftersom det regnade så var dom utrustade med rejäla regnskydd där även ryggsäcken var skyddad.

På förmiddagen och en liten bit in på eftermiddagen var det kolossalt mycket trafik häromkring. Kö in till macken för att tanka eller handla. Då hade dom mycket att göra där. Helt plötsligt, en stund efter två, så kom det bara ett litet antal bilar och det blev hur lugnt som helst.

Satt och läste samt surfade runt en del. Det händer ju alltid något ute i världen som man vill följa. Tycker om att hålla mig uppdaterad om vad som händer i omvärlden.

I kväll gjorde jag en köttgryta som blev mustigt god och kokte potatis till. Smakade bra i ruskvädret.

I morgon fortsätter vi söderut mot Portugal.

2 reaktioner till “Stannade kvar”

    1. Mellanväder, bra ord för detta väder.
      Ja det var det med tanke på hur dåligt hans vänsterben är. Den höften lär aldrig bli bra igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *