Några besökta platser

2023-08-16

Även i morse var det molnigt, 17 plus och ingen vind. Gick en sväng bara för att jag skulle, en god vana som jag ska fortsätta med.

Tiden gick och vid 11 var det dags att ge sig iväg på något håll. Det blev först till Fegen där vi har varit för många år sedan.

Utanför dörren såg det väl rätt så hyfsat ut !

Såg lite förfallet ut och med taskigt grusunderlag med lutning lite hit och dit. Här ville vi inte stanna så vi fortsatte till nästa plats. Kom fram till Ullared men där ville vi inte stanna.

Kom sedan fram till Älvsered och körde till en bygdegård som skulle ha en ställplats. Den var full med personbilar. Körde till en stor parkeringsplats en liten bit bort. Där stannade vi för det var absolut dags för kaffe och macka.

Ca 10 minuter bort kom vi till Överlida som är vackert belägen vid en sjö. Där finns en ställplats som vi körde in på. Såg bra ut med full service. Men för att komma till ställplatsen fick man köra upp för en liten backe med grusunderlag och det såg inte tilltalande ut.

Nu hade vi inte så långt kvar till Svenljunga så dit körde vi. Besökte den nya serviceplatsen där. Mycket bra tyckte vi och där skötte jag diverse tömningar.

Vi fortsatte sedan mot centrum i Svenljunga och hittade utan problem till ställplatsen där. Nu ville vi stanna för i dag och det gjorde vi.

Inte alls fint på något vis och dessutom ville dom ha 150:- i avgift för att parkera här. Det betalde vi fast vi tyckte det var alldeles för dyrt.

Det är bara några hundra meter till centrum härifrån.

Det har varit varierande molnighet hela dagen med vi har sluppit regn förutom några få droppar.

Elverket startade i dag efter att Hasse hade fyllt på bensin. Varningslampan för bränsleslut hade slutat fungera. Så nu ska jag avboka tiden hos Dometic.

På kvällen kom ägaren till parkeringsplatsen hit och hälsade på. Vilken otrolig go och glad tjej det var. Vi fick en påse småkakor av henne ifrån bageriet i Fritsla. Hon kör en varubil runtomkring på bygden. Så roligt att det finns kreativa och driftiga unga människor runt om kring i vårt land.

https://www.gardskassen.se/

I kväll så blev det Scans grillkorv som jag stekte och dom åt vi med pulvermos. Korven var väldigt god och det var även väl hetsad pulvermos också. Men får inte var rädd för att krydda på en hel del.

I morgon får vi se var vi hamnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *