Här igen!!

2023-08-14

Solig morgon som övergick till lätt mulet men med sol också.

En bild in mot stan.

Gick en sväng bort till en rondell med fina blommor. Det var 20 plus och jag höll mig på skuggsidan.

Ringde till Dometic i dag och fick inte tid förrän den 29/8. Men det får ju gå.

Vid tolv var vi klara för avfärd. Körde först på en mindre väg och där var det mest tung trafik och inte så många personbilar och ännu mindre husbilar. Kom fram till E4 och körde till Hörle rastplats och letade oss fram till servicehuset. Dags för skitjobb och fika. Gjorde först det ena och flyttade sedan till en bättre plats för att göra det andra. Det var en rörig plats med mycket folk, husvagnar och mycket annat. Här ville vi inte stanna.

Utanför dörren var det väldigt mycket växtlighet.

Beslöt oss för att köra till Hillerstorp, inte så långt dit. Kom fram till ställplatsen och kunde då konstatera att där var det överfullt. Kanske kunde vi trängt in oss men vi vill inte trängas.

Eftersom Gnosjö inte ligger så långt bort så körde vi dit. På den stora vackert belägna ställplatsen stod det bara 2 husbilar så där var det gott om plats. Vi körde ut på gräsmattan och funderade en stund på var vi skulle parkera. Nu lovades det mycket mer regn i dessa trakter och då kanske vi inte kunde komma därifrån. Om hjulen sjunker ner lite så kan det bli svårt att få fäste i det blöta gräset. Kan vara knepigt. Vi körde iväg.

Så gick det som det gick och vi hamnade i Gislaved (igen). Var som vanligt gott om plats och det är 3 andra som har parkerat här med stora avstånd. Får se hur vi gör i morgon.

Ikväll blev det middag. Tunnskurna schnitzlar som stektes och fick ligga i goda såsen och bli möra. Kokt potatis och gelé var gott till.

2 reaktioner till “Här igen!!”

  1. Tråkigt att man inte kan stå var som helst på grund av det myckna regnandet. Men såklart vill man inte bli fast någonstans. Kommer ihåg en sommar då vi hade husvagn och det var sista sommaren innan vi köpte vår första husbil. Vi flydde regnet i Blekinge och körde tvärs över landet till Tylösand. Där kom regnet ifatt oss och vi höll på att bli fast i en gryta på campingen. Men klarade oss med andan i halsen då vi bytte plats i sista minuten. Då hade jag stått med hundarna i husvagnen och förtältet var vattenfyllt.
    Men det var då.
    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *