Redan höst??

2023-08-06

Som väntat var det en mulen morgon och något svalt, bara 15 plus men det var ingen blåst. Gick en sväng på en halvtimma vilket kändes bra. Mötte några Osby bor som hälsade glatt och vänligt vilket är så trevligt.

På förmiddagen var det många som körde iväg och platserna var lediga ett tag. Vi blev kvar och lyssnade på VM matchen mellan Sverige och USA. Bilradion är lite lynnig i bland och vi ville inte missa den. Vilket otroligt spännande slut det blev och Sverige avgick med segern.

Sedan så körde vi vidare österut på väg 19 och det var nästan ingen trafik men mycket skog med en massa olika träd. Vi kom sedan till E 19 och där var det väldigt mycket trafik och ingen skog. Svängde sedan av till Bromölla och körde till rastplatsen och parkerade.

Så här ser det ut i dag. Bakom allt det gröna finns det en stor trafikerad väg.

Hade regnat i stort sett hela tiden sedan klockan 12 och nu började det även blåsa en hel del. Ska tydligen hålla på så här i ett par dagar. Är det redan höst??

Spagetti med något från frysen smakade bra. Vet inte riktigt vad det var för jag skriver ju inga lappar och sätter på burkarna. Eftersom jag hade fryst in det så räknar jag med att det ska smaka gott.

I morgon är det dag för att köra och handla lite. Vissa hyllor i kylskåpet ser så tomma ut så det behöver fyllas på. När det är avklarat så fortsätter vi några mil till nästa stopp.

Det är ju en bra inställning men kanske inte så lätt.

3 reaktioner till “Redan höst??”

  1. Tråkigt med allt regn i Sverige denna sommar och visst blir det höstlikt. Men om det regnar så mycket nu blir kanske den riktiga hösten fin.
    JR har gjort en bacon/champinjonpaj som vi tänker äta ikväll.

    Ha det så bra!!!

    1. Javisst är det trist med sådant väder. Men inte så illa där vi har varit.
      Hoppas pajen smakade gott vilket jag är övertygad om att den gjorde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *