Mest regn

2023-08-01

Bara mulet i dag med många spridda skurar. Var lite uppehåll på morgonen och då passade jag på att gå ut en sväng. Inte så långt men det blev nästan en halvtimme i långsamt tempo.

Det är en fin bygdegård på andra sidan gatan.

Undrar vad det har varit här för länge sedan.

I huset som syns finns det toalett på andra sidan. Man måste köpa en kod för att kunna använda den. Staketet har nog varit fint en gång i tiden.

Husbilarna som stod här i natt körde under förmiddagen. Vi stod sedan ensamma här några timmar. På kvällen var det 5 husbilar här och alla hade parkerat en bit bort.

Regnet öste ner nästan hela eftermiddagen. Men så ljusnade det upp ett tag och var uppehåll. Men skurarna återkom sedan med endast korta uppehåll.

Jag kände mig trött i dag efter gårdagens aktiviteter så jag gjorde inte så mycket. Som vanligt alltså. Gick inte ut mer än nödvändigt, var inte väder till det tyckte jag.

Gott med stekt torsk till middag i kväll. Kokte potatis och tog fram den färdiga dill/citronsåsen som smakade bra till.

I morgon kör vi tillbaka till Rydal. På torsdag är det dags för en ny immunterapibehandling för Hasse. Det har redan gått tre veckor sedan den första behandlingen så nu är det dags för den andra.

Så är det.

3 reaktioner till “Mest regn”

  1. Oj, är det redan dags för nästa omgång för Hasse. Jag hoppas verkligen att det ger resultat och skiten försvinner.
    Tråkigt väder ni fått in över Sverige, men förhoppningsvis får ni en betydligt finare vinter.

    Ha det så bra !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *