Nyklippt gräs

2023-07-21

Även denna dag började med sol, svag vind och 17 – 20 plus. Utanför var det lite oväsen, gräsmattorna höll på att klippas och det doftade gott. Gick en liten sväng som vanligt.

På den här gångvägen har jag promenerat en del gånger. Fanns stora hallonsnår en bit in och ner i diket. Där har jag plockat massor med hallon. Dom finns kanske fortfarande kvar men jag går inte ut i spenaten om jag inte kan se var jag sätter ner fötterna.

Mitt på dagen kom molnen och parkerade sig framför solen. Några av dom valde att tappa ut sitt vatten över oss. Blev sedan varierande molnighet och en del sol. Hyfsad svensk sommar.

Ekipagen som stod här i natt körde vidare under förmiddagen och vi blev ensamma kvar. Vi bestämde oss för att stå här en natt till. Skönt också att inte köra varje dag.

Tog en kort promenad på eftermiddagen. Vet inte om det är öppet i det röda huset, har varit sommarkafé där tidigare.

Vi tycker att vi står väldigt bra här. Fortsätter man rakt fram kommer man snabbt ner till centrum där det finns en hel del affärer.

Råstekt potatis med schnitzel (fryst) med beasås smakade gott till middag i kväll.

I morgon fortsätter vi troligen åt något håll.

2 reaktioner till “Nyklippt gräs”

  1. Lugn och ro är något man behöver. Just nu följer vi en youtube kanal där ett ungt par bygger upp ett liv i Portugal the Newbys.Roligt att se deras resa från backapacker,vanlivers till tvåbarnsföräldrar i norra Portugal. Ett tips bara.

    Ha det så bra!!!

    1. Jag gillar inte dessa Youtube kanaler. Tröttnar efter ca 2 minuter. Tycker dom är trista och långsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *