Årsmötesträffen dag 2

2023-04-19

Efter en sval natt blev det en solig morgon med klarblå himmel. Började med blygsamma 13 plus men ju högre solen steg på himlen blev det varmare. Dock var vinden lite sval men solen värmde så gott. Där var det omkring 20 underbara plusgrader.

Jag tog ut Rulle och gick en sväng och mötte en del folk att prata med. Väldigt trevligt tyckte jag att ta en liten paus för att snacka en stund.

Gick sedan hem så att Hasse kunde ta Rulle och gå ut. Det gjorde han med en gång. Sedan så var han ute och pratade med folk mest hela dagen.

Jag tog sedan mina stavar för att gå till loppisen som fanns i tältet. Tog även med Hasses ”knapp” som ska bäras synligt när man ute inom området, han hade glömt den. Hittade Hasse utanför loppisen och så fick han sin ”knapp”. Var trängsel där inne och det är inget jag gillar. Det blev alltså inget besök där för mig. Jag gick hem istället.

Fick under dagen många trevliga besök här. Så roligt när folk kommer hit för att prata en stund. Tack till er alla som kom hit, det var så trevligt.

På eftermiddagen så kom Lasse Stefanz hit med sin stora buss. Efter en stund så hörde jag att dom som det tydligen heter ”soundcheckade” . Höll på en stund. Det är alltså kvällens orkester som det ska dansas till. Blir så klart mycket folk i tältet i kväll för detta är nog ett av Sveriges populäraste dansband.

Vid halvsextiden så började det bli kö utanför tältet som öppnade klockan sex för dom som hade köpt matbiljett till i kväll. När jag tyckte att kön hade minskat lite så gick jag dit med Rulle och ställde mig sist i kön. Nu var klockan en kvart över sex. Hade sådan tur att hamna bakom ett helt underbart trevligt par som hjälpte mig när det blev besvärligt. Dessutom så var dom roliga att prata med.

Hade man ingen biljett så fick man inte komma in förrän klockan sju. Det var några som försökte det framför mig i kön med dom fick vända vid ingången.

Inne i tältet så var det lång kö igen. Det var väldigt svårt att ta sig fram med Rulle på några ställen. Vännerna framför var till stor hjälp. Vilken tur jag hade som hamnade bakom detta underbart hjälpsamma par.

Under den superlånga och jobbiga promenaden att ta mig fram till maten så träffade jag många vänner och det var ju roligt.

Jag ville ju ta med maten hem och det var det inga problem med. Fick gå lite åt sidan och efter en mycket kort stund kom maten. Det var ”Kökets mjukbakade karré med smak av timjan och serveras med mild pepparsås samt råstekt potatis i plastlåda.” Fick även med två sådana att hämta sallad i. Första bordet var tomt, andra bordet var det kö och så sa en personal till mig att gå längst bort för där är det mycket att välja på och ingen kö. Jag och Rulle tog oss dit och fyllde på vad vi ville ha.

Sedan så gick jag hem till husbilen och Hasse satt och tog emot det hela. Satte sedan in Rulle för nu hade han jobbat klart för i dag.

Maten smakade verkligen jättegott och jag gillade att köttet var så otroligt mört, potatisen jättegod och det var så gott kryddat. Hämtade även lite sallad men den äter vi nog i morgon.

Använde min kamera i telefonen och tog några bilder. Men den kameran var på dåligt humör så det blev inga bilder. Vad jag avskyr det som inte fungerar när det ska fungerar.

2 reaktioner till “Årsmötesträffen dag 2”

  1. Trist när inte kameran fungerar. Det har ju jag också upplevt med mitt gamla objektiv. Men nu ska jag ett nytt på väg till mig.
    Så trevligt att maten smakade bra. Musiken fick ni ju ändå misstänker jag.

    Ha det så bra !!!!

    1. Det är kameran på telefonen. Nu använder jag min lilla Nikon cool pix som jag alltid trivs bra med.
      Det var en otroligt bra årsmötesträff tycker alla vi har pratat med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *