Trist väder

2023-01-04

Hade snöat lite blötsnö under natten och det var slabbigt på marken på förmiddagen. Låg länge kvar i sängen för jag tyckte det kändes bra. Det var så mörkt ute så jag tyckte det var så gott att ligga kvar länge. Gick ut på min morgonrunda strax efter 10 och då var det ca 5 plus ingen vind och det kändes inte kallt för det blåste inget.

Husbilen som kom igår åkte iväg i dag mot nya mål antar jag.

I dag så har det inte hänt något speciellet här. Har inte hänt något alls egentligen.

Desto mer har det hänt i den stora världen och i Sverige. Men det orkar jag inte tänka på mer i kväll.

I dag har jag handlat på Coop en del. Med denna väderprognos så har vi kommit fram till att vi inte kommer att köra med husbilen till någon affär. Då är det så bra med detta som Coop erbjuder. Hemkörning till oss i husbilen är så bra.

I kväll så kokte jag röda ”danske pölser” och åt med pulvermos. Smakade jättegott. Vadå att laga från grunden! Smakade så bra.

Vad jag vet så är alla livsmedel mycket kontrollerade i dag vad dom innehåller.

Nu längtar jag efter våren och en bukett med vackra tulpaner är nu fint att sätta på bordet.

3 reaktioner till “Trist väder”

  1. Törs jag berätta att vi satt ute och åt hamburgare i solen idag. Du kan blunda förbi den meningen haha.
    Vi har fortsatt med att göra rent i husbilen och JR fick golvet väldigt fint. Snart dags för mig att göra min insats.

    Ha det så bra !!!

    1. Knappt, men så härligt för er.
      Då har han jobbat bra. Blir kanske klart i morgon?

Kommentarer inaktiverade.