Sista onsdagen

En tidig morgon på någon gata i Silves för 8 år sedan. Någon timme senare var det en del folk i rörelse och kafémöblerna var utställda på plats.

2022-12-14

Lite bättre med sömnen i natt, skönt. Var inte så kallt i dag, ett par plus, så det var en rätt så skön morgonsväng. Bra underlag, en del barmark med mycket grus efter halkbekämpningen.

Skulle inte iväg förrän på eftermiddagen i dag så vi kollade på lunchen. Det var lasagne som var mycket torr men gick att äta. Béchamelsåsen hade blivit ”bortglömd” verkade det som.

Dags för taxi vid 2 tiden i dag och den kom i god tid. Vi fick vänta en stund innan Hasse kom in på behandlingen, gick sedan fort som vanligt. Taxin tillbaka skulle komma klocka 3 men det gjorde den inte. Ringde och efterlyste den. Varit lite strul blev jag upplyst om men den skulle komma halv 4. Kvart i 4 blev vi hämtade och en stund senare avsläppa utanför övernattningen.

På vägen till rummet gick vi och hämtade en kopp kaffe. Smakade bra nu. Ringde och beställde taxi till torsdag och fredag. Beställde lite olika produkter och medicin från Apoteket. Var 25 % rabatt vid köp över 500:- så det gällde att passa på och fylla på lite. Köpte en dagbok, på Adlibris, för 2023 att skriva dagliga anteckningar i vilket jag gillar att göra. Sedan var det dags att sträcka ut sig på soffan en stund.

Middag var korvgryta med äpple och curry samt potatismos. Smakade bra.

Så var det kväll igen med läsning, internet och radiolyssning. Ska försöka komma i säng lite tidigare än vanligt. I morgon är det strålning 2 gånger och den första redan strax efter 7 på morgonen och nästa efter 3 på eftermiddagen. Blir en tröttsam dag.

I bland kan jag verkligen vela så det där förstår jag fullständigt.

2 reaktioner till “Sista onsdagen”

  1. Ni kämpar på läser jag. Nästa år vid denna tid ska ni väl kunna vara på varmare breddgrader och tillbaka där ni brukar fira jul och nyår. Jag hoppas verkligen att ni får det.
    Snart hemfärd igen då och en lugn fin helg.

    Ha det så bra!!!

    1. Inget val, bara att göra! Tack, det hoppas vi också.
      I morgon så är det dags ska bli så skönt.

Kommentarer inaktiverade.