En bra dag

2022-08-03

Fortsatt härligt septemberväder njuter vi av. I dag var det 16 plus strax efter nio. Hade varit kallt på natten, under 8 plus men vi hade 17 plus inne som vi hade ställt termostaten på. Lagom temperatur att sova i tycker vi.

Det var molnfritt på förmiddagen och i solen blev det en bit över 22 härliga plusgrader.

På min Gustavapromenad på förmiddagen träffade jag en trevlig campinggäst som är här med sin husbil. Har träffats rätt så många gånger tidigare. Pratade en stund vilket var trevligt. Fick några tröstande ord med mig på vägen, tack det värmde.

På eftermiddagen blev det en del moln men det var fortfarande varmt ute. Det var skönt att gå ut lite men också skönt att sitta med öppen dörr och fönster och låta luften svepa in genom husbilen.

Kvällen var ljummen i solnedgången och jag tog en härlig promenad och njöt i värmen av av strålarna från den nedgående solen.

Pratade en stund med campingvärden innan jag gick hem och det var som vanligt trevligt.

Gjorde rotmos på pulver i kväll och åt med en liten mini Haxe som var lite för stor för oss två (sparade resten i kylskåpet). Lite senap på rotmoset ville vi ha och det hela smakade jättegott.

Det har i det stora hela varit en bra dag i dag.

Satte upp temperaturen i kväll innan jag gick till sängs. Ska blir rätt så kallt i natt igen och vi vill inte frysa.

4 reaktioner till “En bra dag”

  1. Ja, hösten kommer så sakta och vi har väl ca tio grader varmare här om dagarna. Svettas fortfarande om jag anstränger mig och våra ac är på hela dagarna. Satt ute med hundarna hela dagen idag och gick in vid 20.00.
    Ska bli så skönt när kragen ska tas av i veckan. Tycker så synd om Lino och det måste vara jobbigt att ha den på.

    Ha det så bra !!!

    1. Skönt att kunna sitta ute hela dagarna.
      Om du har full kontroll på Lino kan du då inte ta av kragen på honom. Gäller ju att se till så han inte slickar sig på såret.

Kommentarer inaktiverade.