Gillar min nya mobil

2022-08-20

Lite småblåsigt, 20 plus och helmulet på morgonen. Ja morgon och morgon det blev faktiskt förmiddag innan jag gick upp i dag. Nu räknar jag förmiddag ca efter 10. Mådde så gott av att sova länge i dag. Så är det ibland.

Senare på dagen blev det växlande molnighet och därmed en hel del sol. En skön augustidag tyckte jag.

Så blev det dags att sätta igång den nya mobilen. Blev sittande med den i en del timmar.

Men det gick faktiskt väldigt bra tyckte jag. Sedan så la jag in en del appar som tillhör nödvändigheterna. Det är då bankappen, bankID, splendide och några andra.

Nu så är det bara kvar några inställningar för att jag ska få det precis som jag vill ha det. Det ska vara lätt att navigera och enkelt. Men det är något som jag ofta håller på med!

Det som sedan var lite svårt det var att flytta över det där mycket lilla sim kortet. Är ett riktigt pilljobb men det gick bra.

Svårast i dag var att få på skärmskyddet och det gick inte så där vidare bra. Men är van vid att det finns lite ”bubblor” här och där. Men det funkar i alla fall om än inte perfekt.

Är så nöjd med att min nya mobil fungerar som den ska. Kanske till och med ringa med den. Är det egentligen inte det som den är tänkt med från början?

Att den är lite större är faktiskt bara bra. Det är det där men synen!

2 reaktioner till “Gillar min nya mobil”

  1. Har själv börjat uppskatta mobiler med lite större skärmar på. Tidigare ville jag ha så små som möjligt. Precis som du säger så är det synen.
    Bra du fick ordning på mobilen. Det är ju en sådan viktig del av ens liv numera. Helt otroligt.

    Ha det så bra!!!!

    1. Trenden var ju ett tag att dom skulle vara jättesmå. Men dom gick ju bara att ringa med. Nu bär man ju med sig en hel liten dator. Starkt beroendeframkallande men verkar nästan vara nödvändigt i dag.

Kommentarer inaktiverade.