Något nytt

2022-03-09

Lite molnigt på förmiddagen och solen försökte att få molnen att öppna upp för solen. Men det gick tyvärr inte så bra i dag. Alltså så var det mulet hela dagen i dag.

Det körde iväg några husbilar i dag och det kom hit fler än som körde iväg. Känns att det nu börjar bli rätt så fullt här. Ett par av husbilarna som kom hit var väldigt stora. Minst 10 meter. Och en hade en lång släpkärra med en personbil på. Släpkärran var lång och den fick dom parkera på platsen bredvid där det förvaras gasoltuber.

Och gasoltuberna förvaras på ett sätt som inte hade accepterats i Sverige men det fungerar bra i Portugal. Här är dom lite mer vana med gasol eftersom det används i dom flesta hushåll här. Gasoltuberna är inlåstna men finns inte innaför brandsäkra skåp. Så är det här.

Mitt Citat i kväll är detta.

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och något alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig detsamma mer.

Alf Henriksson

2 reaktioner till “Något nytt”

 1. Så rätt Alf Henriksson har i sina ord. Ingenting blir som det varit efter Rysslands invasion och övergrepp på ett folk.
  Det finns nog ett sug att åka ut med sin husbil då det varit stängt så länge i Europa. Här är ju inte heller bensin och diesel lika hög som i Sverige.

  Såg Carina Bergfeldts kortfilm på svt om kriget och det gav en ordentlig tankeställare.

  Ha det så bra !!!

  1. Vissa ord blir aldrig för gamla.
   Friheten efter Covid-19 är nog efterlängtad.

Kommentarer inaktiverade.