Fick paket i dag

2022-02-17

Växlande molnighet men mest med sol, 15 plus och vinden var svag. Det var så att molnen faktiskt försvann mitt på dagen just här. Såg att dom låg runtomkring men dom väntade med att komma hit tills det blev kväll och solen var på väg ner. Det var varmt i solen i dag en bit över 20 plus. Skönt att vara ute i dag och jag promenerade lite och njöt av värmen.

I dag så fick jag ett paket som en i personalen kom hit med. Det var mina innerkuddar som var väldigt platta. Packade upp dom ur vacuumet och så fick dom ligga några timmar för att fluffa upp sig.

Så här ser dom ut.

Stoppade sedan in dom i överdragen som dom är avsedda för. Det blev jättebra och så snyggt tyckte jag. Och min soffhörna blev ännu mer bekväm att sitta i.

I dag gjorde jag inte så mycket mer än gick med kartongen och plasten, som kuddarna kom i, bort till sopsorteringen. Kokte ägg, diskade och tömde latrin blev också gjort under dagen. Inte så mycket men även det lilla ska ju göras.

Även i dag så blev det medaljer till Sverige i OS. Det går ju bara så bra och det är ju glädjande även om jag inte är så mycket sportintresserad. Men att ta medalj i OS är allt lite extra.

Eller min läsplatta laddad med en massa nya böcker.

4 reaktioner till “Fick paket i dag”

 1. Alltid lika trevligt att läsa din blogg och stort tack för tipset med deckare av Denise Rudberg. Precis läst 1:a delen av serien med Marianne Jidhoff.
  Ser framemot nästa.

  1. Roligt att du gillar bloggen.
   Nu har du en del böcker att se fram emot. Dom är verkligen trevliga och mysiga.

 2. Skönt när värmen börjar komma och vi har också haft runt +23-25 idag. Men det blir säkert ett par bakslag innan allt stabiliserar sig.
  Verkligen fina kuddar blev det ju. Tycker om varma jordfärger .
  Vi är hundvakter som betyder att ränna runt efter Kuma som Turbo försöker ha lite tetatet.

  Ha det så bra !!!

  1. Det är härligt med lite högre temperaturer på dagarna, så länge det varar.
   Så var det alltså löp igen. Då har ni att göra några dagar.

Kommentarer inaktiverade.