Lite dramatik

2021-12-29

Förmiddagen var solig och det var 16 plusgrader på morgonen och bara en svag vind. I solen var det betydligt varmare och det var så skönt att kunna vara ute i dag. Blev några goa promenader i solen. I dag så kunde vi sitta med dörren öppen hela dagen och det var skönt. Blev över 20 plus i solen under dagen.

Blev lite dramatik här under eftermiddagen. Det var så att det strax efter två kom det hit en ambulans som körde ner till andra änden av ställplatsen. Där stannade den och vad som då hände där har vi ingen aning om. Men efter en kort stund så kom det hit en polisbil som körde dit. Folk började springa hit och dit mellan några husbilar och det var då tyskar. Våra tyska grannar kom med en ny hund som dom troligen tog hand om ifrån dom som hade råkat ut för något.

Efter ca trekvart så körde ambulansen i väg med blinkande blåljus. Den körde mycket försiktigt ut ifrån ställplatsen. Efter ytterliggare en halvtimmer så lämnade polisbilen platsen utan blinkande blåljus.

Vad som hade hänt under eftermiddagen lär vi nog aldrig få reda på men så kan ju livet vara ibland.

Men för att återgå till vårt liv så åt vi färdiglagad lasagne i kväll ifrån Aldi. Smakade jättbra och var dessutom bara att värma på och det gillar jag.

Tror vi kommer att köra till Aldi i morgon för att göra lite inköp inför den stundande helgen och för någon vecka till.

2 reaktioner till “Lite dramatik”

 1. Dramatik hos er även om ni inte vet vad som hände.
  Vi åt lasagne idag vi med men från Lidl som i vårat tycke har den godaste. Nu har vi ju ingen Aldi i närheten så vi vet inte hur deras smakar.
  Skönt när värmen återkommer eller hur?

  Ha det så bra !!!!

  1. Eftersom jag har ätit bägge så kan jag tala om att dom smakar i stort sett likadant. Dom kanske kommer ifrån samma tillverkare?
   Ja nu njuter vi några dagar av värmen igen.

Kommentarer inaktiverade.