Lite pyssel

2021-11-27

Nu är det blåsigt, kallt och småregnigt här tycker vi. Bara 14 plus i dag och uppemot 19 sek/m i vindbyarna. Kändes skönt att mest sitta inne i dag. Men det blev i alla fall den vanliga promenaden på förmiddagen. I dag blev det lite senare för jag njöt av en underbar sovmorgon i dag. Så skönt att bara ligga och dra sig en timme extra och lyssna på ”Ring så spelar vi”. Mysig lördagsmorgon tycke jag.

Passade på att gå ut lite under dagen när det inte regnade men blåsten gick det inte att komma undan tyvärr. Blev inte så mycket promenerande i dag. Gillar inte blåsten.

Blev lite inomhuspyssel i stället i dag. Att pyssla är ju inte min paradgren så att säga. Men i dag så kom det fram vår lilla batteridrivna adventsljusstake som har hängt med en del år. Även våra två tomtar, tomtefar och tomtemor kom fram och sattes i fönstret bredvid bodelsdörren. Sedan så bytte jag duk på bordet till en lite mer i färg med julen och det blev det även i köket. Så var det klart.

Passade även på att torka av lite här och där i husbilen. Tyckte då även att datorn behövde sig en liten avtorkning. Svepte över skärmen och sedan över tangentbordet. Men det skulle jag inte ha gjort. Oj vad det hände mycket då. Och inte hade jag någon kontroll på det. Förvirringen blev stor. Men det var inte alls så illa som tur var. Efter lite sökningar hit och dit så kom dom vanliga inställningar tillbaka igen.

Och det var så bra tyckte jag.

2 reaktioner till “Lite pyssel”

  1. Ni har det inte varmare än vi och samma kalla vind. Vi har inte heller varit ute särskilt länge idag.
    Inte ens hundarna var sugna på några längre turer ute.
    Snömolnen har hängt tunga över bergen och rundat oss så vi har inte fått något som helst slag av nederbörd.

    Ha det så bra !!!!

    1. Det är väl ungefär samma temperatur här som ni har. Här är det ju inte så varmt som söderut i Algarve. Men vi tycker det är bra väder här och man kan ju vara ute och promenera utan vinterkläder och det är skönt tycker jag. Men den inhemska befolkningen går runt med vinterkläder, mössa och vantar.

Kommentarer inaktiverade.