Inget nytt egentligen

Här var vi enligt bild 2017. En så trevlig promenad i Foz i Spanien.

2021-11-14

Det härliga vädret bara fortsatte i dag också. Inte ett moln på den klarblå himlen och 15 – 20 plus och bara en svag vind. Här kan vi definift inte klaga på vädret.

Tyvärr har jag lite svårt med att sitta ute i solen för jag får så lätt läppblåsor då. Får vända ryggen mot solen för dessa läppblåsor är rätt så besvärande och smärtsamma. Bättre då att hålla sig inomhus eller i skuggan. Jag är rätt så nöjd med att kunna sitta inne med allt öppet eller i skuggan utomhus. Och att ta några sköna promenader i närområdet.

Vad jag saknar min lilla underbara promenadkamrat som alltid ville hänga med mig. Men tyvärr inte den sista tiden då han hade blivit sjuk. Då blev det bara korta promenader tvärs över gatan till gräsmattan. Sedan ville han hem igen för att forsätta sova i soffan eller i sängen. Men nu är han en ängel i hundhimlen och han plågas inte längre av några smärtor. Men min saknad är så stor.

Här finns ju stora grillar som ofta andvänds av dom som bor här på ställplatsen. I dag så grillades det sardiner här och det luktade en del. Antingen så gillar man denna lukt eller så gör man det inte. Vi gillar det inte. Men det vara ju inte så länge som tur är. Sedan är allt som vanligt igen med lukten.

Som vanligt var det det också med omsättningen av husbilar här i dag. Blev lite tomt här på förmiddagen och så fylldes det på under eftermiddagen. Finns några som har stått här i några dagar men jag tror att vi har varit här längst. Men vi känner ju att vi är näst intill hemma här.

I kväll åt vi stekt rimmat fläsk (fryst ifrån Sverige) med kokt potatis och löksås och det var verkligen jättegott.

Visst har vi alla råkat ut för detta.

2 reaktioner till “Inget nytt egentligen”

  1. Hjärnsläpp råkar man ju ut för lite då och då.
    Sällan matos luktar gott och vi grillar ju sällan eller aldrig.
    Skönt att ha en bas där man trivs och det blir ju nästan som att ha ett hus utomlands dit man åker för att få mildare väder.
    Jag sitter ju helst i skuggan då jag i grunden är rödhårig och känslig för stark sol. Men jag blir brun ändå och mina armar blir nog aldrig vita mer. Vi är bruna året om på vissa delar av kroppen.

    Ha det så bra !!!!

    1. Finns guskelov mat som dofta gott när man tillagar det.
      Vi är ju här för att slippa det kalla vinterklimatet i Sverige.
      Man får lagom färg bara genom att vara ute.

Kommentarer inaktiverade.