Bara motorväg

2021-10-26

Rätt så kall natt och sval morgon. Vaknade vid åtta och då var det bara så mörkt. Jag drog täcket över huvudet och somnade om. Det var inte helt fel utan rätt så skönt. När klockan var en stund efter halvnio så tyckte jag det var ljust nog för att lämna den sköna sängvärmen för att ta en frisk kort promenad. Då vaknade jag till.

Vi körde sedan till Respsol macken för att fylla på med diesel. Gick bara i ca 50 l och det var vi medvetna om. Men priset var bra här och vi ville vi har fullt i tanken inför dagens etapp.

Sedan så körde vi ut till motorvägen. Där var det inte så mycket trafik.

Vi körde högt upp i bergen, In i molnen. Slog lock för öronen. Men det var mycket fina vyer här .

Det var inte så mycket trafik här i dag och det kändes bra. Det var mycket berg och många tunnlar och viadukter och höga berg, Men inte så mycket kurvor utan mer som långa mjuka svängar.

Vi var högt uppe i bergen och det slog lock för öronen. Men det lättade när vi kom neråt igen. Körde ibland mellan molnen också men dom var så tunna och störde inte något.

Här var det första stoppet i dag vid tolvtiden.

Vi fortsatte sedan och det var inte alls gott om rastplatser eller mackar. Dom lyste verkligen med sin frånvaro på denna vägsträcka.

Här blev andra stoppet. Denna plats har vi stannat på förr.

Det är en vacker utsikt här.

Fortsatte och efter en del mil så svängde vi av mot Redondela. Vi kom fram till Arcade och körde ner på den smala gatan med höga ”bumpers” ner till ställplatsen.

Parkerade med fronten ut mot vattnet och det är väldigt vackert här.

Utsikten över den lilla hamnen.

En ensam fågel och jag vet inte vad det är för sort.

Åt bruna bönor med stek rimmat fläsk och det smakade gott som vanligt.

2 reaktioner till “Bara motorväg”

Kommentarer inaktiverade.