Jobbig dag

En strand någonstans en sommardag i Sverige

2021-06-07

Mulen morgon och ibland ett litet lätt sommarregn och 20 – 22 plusgrader och ingen vind. Gick en sväng med Zacko och det var faktiskt rätt så skönt när det inte var så varmt.

Blev sedan dags för att går till tvättstugan. Hasse bar dit en stor kasse och jag hade packat ”dramaten” som jag drog dit. Tre fulla maskiner varav den ena är på 11 kg. Det finns en hög trappa ner till källaren och den är jobbig när man har en del att bära. Både ner och upp. Blev några turer fram och tillbaka.

Här finns endast en liten torktumlare så det mesta fick jag hänga i det rätt så rymliga torkrummet. Det är så tråkigt tycker jag. Desutom fick jag ont i armarna, axlar och nacken av det. Alltså blev det ingen klippninga av Zacko i dag.

Vid tretiden var allt torrt och fanns i husbilen. Då körde vi ner till Kinna och parkerade. Sedan var bara resten kvar vilket var rätt så fort avklarat. Men jag hade blivit trött.

Kom några korta små regn under eftermiddagen men kvällen blev det en stund riktigt solig.

I kväll blev det Gordon Bleu med resten av potatisgratängen och det smakad bra.

Har nu läst ”Polskifte” av Clive Cussler och den var väldigt spännande och mycket bra. En del våld förekommer men även humor och lite romantik i en trevlig blandning tyckte jag. Mycket tekniska termer och mycket om havet som var intressant.

Baksidestext:

För sextio år sedan upptäckte den ungerske forskaren Lazlo Kovacs hur man på konstgjord väg kunde orsaka ett polskifte – dvs. jordens magnetiska poler kastas om.
Han försvann spårlöst vid slutet av andra världskriget. Nu planerar en ledare för en antiglobaliseringsgrupp att använda dessa upptäckter.

Det håller jag med om dessutom är det så tråkigt att sura och rätt så meningslöst.

2 reaktioner till “Jobbig dag”

  1. Ujuj, det är jobbigt att hänga tvätt när man har mycket. Jag försöker tvätta lite oftare så det inte blir så mycket att hänga.
    Du och dina blodiga deckare 🙂

    Ha det så bra !!!

    1. Att tvätta lite oftare hade jag också gilla. Men du kan ju stå ute och hänga tvätten. Tror det känns bättre.
      Det blir många mer eller mindre våldsamma böcker. Jag gillar dom.

Kommentarer inaktiverade.