En lat dag

2020-09-17

Tycker det är skönt med svalare nätter för då sover vi bättre. Den som går upp först sätter på lite värme och går och lägger sig igen och sedan är det inte är så kallt att lämna sängen. Ibland är det ingen som vaknar och går upp och gör det och då är det friskt när det är dags att gå upp. Men man har ju vant sig med åren. Blir ju fort varm när man kommer ut och försöker hinna med i Zackos morgontempo. Det gäller ju alltså mig. Hasse värmer sig med nybryggt kaffe, inte så dumt tycker han.

I dag så gick Zacko och jag förbi den ena av två andra ställplatser här på orten. Den här verkade också att vara välbesökt.

Strandpromenaden här är också ombyggd och det höll dom på med när vi var här i våras. Det har blivit så fint. Jag gillar verkligen att det finns en cykelbana och en promenadbana. Men trots det så kom den en cyklist där det är avsett för gångtrafikanter. Det är tydligen svårt att läsa skyltar!!

Väldigt dålig bild men dom här bänkarna är så fint placerade och man kan sitta där och njuta av utsikten över havet.

Undrar om det under eftermiddagen/kvällen blir öppet här? Det är en trevlig utomhusbar.

Tror att det kommer att vara lite jippo här ikväll och kanske i helgen för det är då denna vagn brukar att vara här. Det står ”Flammkuchen” på den och där finns det en del olika grillade rätter och lite annat.

Även i dag så var det rätt så många som lämnade ställplatsen på förmiddagen och det gjorde även den svenska husbilen. Som vanligt så fylldes det på en del men inte så mycket som i går. Fanns rätt så mycket ledigt såg jag när jag gick ut med Zacko på kvällen.

Vi gjorde som vanligt inte så mycket för vi har ju inte så mycket att göra. Men det kanske vi har men vi är väldigt duktiga på att skjuta upp det mesta. Någon talang ska man ju ha!!

Troligen kör vi vidare i morgon men vi kanske skjuter upp det också!!

3 reaktioner till “En lat dag”

 1. Oj, så många husbilar som är ute nu.
  Fina omgivningar gör ju att hundpromenaderna blir trevliga. JR är frusen av sig och jag får allt som oftast hålla mot då han vill höja temperaturen i husbilen.
  Nu har vi hittat nordiska räkor och i helgen blir det räkfrossa 🙂

  Ha det så gott !!!

  1. Men det beror nog en del på att det verkligen är ett underbart väder här nu.
   Men om nu JR är frusen så ge honom en extra filt att stoppa om honom med.
   Räkfrossa, vad gott.
   Nu får ni verkligen ha det så bra.

Kommentarer inaktiverade.