För varmt tycker vi

2020-08-09

Även denna morgon var det omkring 20 plus, inte ett moln och ingen vind.

Skönt med skuggan som finns på vår morgonpromenad.

Det blev ännu lite varmare i dag uppemot 30 plus. När det blev skugga utanför husbilen så flyttade jag och Zacko ut och där tillbringade vi eftermiddagen. Såklart blev det några promenader med Zacko i skuggan av träden.

För övrigt så orkade vi inget i denna värme mer än att röra på fötterna samt att vifta på tårna. Hade benen bekvämt upplagda på pallen och det var så skönt för mina svullna anklar.

I dag så läste jag klart ”Under nio nätter” av Denise Rudberg. Mycket bra tyckte jag. Rätt så rolig ibland. Trevliga personer i en miljö som är helt främmande för mig. Men det tycker jag känns så roligt. Alltså denna överklassmiljö skildrat på ett lite kul sätt.

På eftermiddagen fick vi trevligt besök av ett par som vi har träffat en del gånger. Roligt att ses igen. Såg att ni under er tur i skogen hade plockat en del blåbär och lingon.

I kväll så åt jag stekt inlagd sill med potatismos och det smakade jättegott.

Tror vi blir kvar här i morgon. Hoppas att det blir något svalare.

2 reaktioner till “För varmt tycker vi”

    1. Klart det beror på värmen. Hjärnan liksom hinner inte med. Jodå vi klara oss.

Kommentarer inaktiverade.