Promenad i Rydal

2020-06-09

Jag var lite förvirrad när jag vaknade i morse. Hasses säng var tom och jag visste inte riktigt var jag var. Drog upp gardinen och blev omedelbar klar över att jag var ju i Rydal. Hasse hade vaknat tidigt och gått bort till lägenheten.

Men hur som helst så var det dags för en morgonpromenad med Zacko. Vi gick iväg ner mot Viskan och över bron.

Ån ligger lugnt och spegelblank på ena sidan.

På andra sidan så forsar det lätt. Är vattenreglering här.

Efter en stunds promenad längs med Viskan så finns detta. Konstverk eller inte är ju en smaksak. Jag gillar det.

Lupinerna finns här i en del färger samt en klart lysande vallmo.

Jag lämnade sedan Zacko i lägenheten, där Hasse var, och fortsatte hem. Åt lite samt fixade till lite annat att äta som jag skulle jag tog med mig till lägenheten. Zacko och jag skulle vara där några timmar när Hasse var iväg och fick husbilen tvättad. Han körde iväg strax innan tio och var tillbaka en stund efter ett. Husbilen var så klart betydligt renare.

Vi tyckte att det var lagom att bara köra till Kinna igen och parkera. I morgon har vi tänkt köra mot Falkenberg och kusten. Får se var vi hamnar, ska kolla på några olika platser hade vi tänkt.

Vädret i dag har varit riktigt behagligt med växlande molnighet och rätt så mycket sol, 15 – 20 plus. I solen var det väldigt varmt och bara en svag vind. Det ska, enligt väderprognoserna, bli varmt och soligt några veckor framåt vilket vi ser framemot.

4 reaktioner till “Promenad i Rydal”

  1. Det är verkligen fint där i Rydal.
    Hoppas ni hamnar på ett fint ställe när ni nu lättar på handbromsen.
    Jag tänker som så att denna coronavirusen blir man drabbad av hursom och vi har ju haft den i snart 8 veckor. Kanske blir vi aldrig av med den helt, vem vet? Men utan vaccin är vi nog utlämnade och kan bara hoppas på det bästa.

    Ha det så gott!!

    1. Det blev inget fint ställe i kväll men det blir det nog i morgon. Ang viruset så är det ju fortfarande inga ”experter, forskare, professorer” som vet något. Bara att vänta och se vad som händer!

Kommentarer inaktiverade.