Nu har vi landat i Seglora

2020-04-01

5 plus, molnigt och bara en svag vind. Kändes inte allt så kallt i dag tyckte jag. Blev en sväng på stan och jag gick runt och kollade lite i dom skyltfönster som finns. Inte så många. Några av dom hade påskskyltat och det fanns några affärer som hade påskris utanför affären. Såg så trevligt ut.

Vi tog det sedan lugnt på förmiddagen, skulle ju inte köra så långt i dag. Vid halvtre så tyckte vi det var lagom att köra.

Blev faktiskt en ny sväng till MM. Dom hade extrapris på Gevalia kaffe vilket jag hade missat i går. Lite mer liksom hoppade ner i kundvagnen, ett inte helt okänt fenomen här.

Sedan så stannade vi till vid Frendo för jag hade ett paket att hämta där. Det var mina sockar ifrån Strumplandet så nu har jag strumpor för ett bra tag in i framtiden. Dom är väldigt sköna och med lös resår som jag nu behöver för mina något jämt svullna anklar.

Nästa stopp blev i Rydal för att kolla posten. Jag hade fått ett nytt kort ifrån Sparbanken för det gamla hade nu gjort sitt. Byts ju ut med jämna mellanrum.

Kom sedan fram till Seglora Familjecamping där vi tänker tillbringa april månad. Vi körde och parkerade på plats nummer 10 där vi stod förra vintern. Här har vi tillgång till el vilket vi tycker är nödvändigt nu när det är rätt så kallt. Finns även latrintöming och VA. Vi har också tillgång till ett hyfsat bra kök som vi använder oss av. Hasse går dit och diskar efter middagen på kvällen.

Finns även tillgång till dusch/toa men det använder vi inte för det är bekvämare att använda det vi har i husbilen.

När vi hade parkerat så kom det en trevlig och glad husbilsvän fram till oss och pratade en en stund. Vi blev uppdaterade med det senaste angående deras husbil som är kvar i Spanien med motorhaveri. Ny motor på gång men hur ska dom sedan få hem husbilen. Så mycket jobb dom har framför sig. Men det kommer dom att klara av och lösa.

Här finns det många små påskliljor som lyser upp i det annars gråa.

Jag och Zacko gick sedan ut på en härlig promenad. Vädret var rätt så hyfsat och vi gick faktiskt och småtrivdes av att vara tillbaka här. Är ju lite för lugnt men egentligen rätt så trivsamt.

Det var lite förändringar här men det mesta var sig likt.

Utsikt från min dörr som troligen kommer vara samma i några veckor.

Som sagt så blir vi kvar här ett tag men vi kommer att göra en del utflykter dels till Kinna och troligen även till Borås.

I kväll åt vi småländska isterband med dillstuvad potatis och rödbetor. Mycket gott tyckte vi och drabbades av en stunds paltkoma efter maten.

Men sedan så blev jag lite piggare och tog en sista kvällstur med Zacko. Och då blev jag ännu piggare!! Alltså blir jag nog sittande en stund till framför datorn. Och så klart lyssnar jag på Karlavagnen som är så trevligt.

2 reaktioner till “Nu har vi landat i Seglora”

 1. Så fina påskliljor, mina har redan blommat ut för länge sedan. Oj, så jobbigt för de som har husbilen kvar i Spanien.
  Måste kännas bra att kunna stå tryggt nu igen.
  Kan tänka mig att det nästan blir ett nöje att gå bort och diska nu när tiderna är som de är.
  Här kom värmen tillbaka och det blir trädgårdshäng i morgon 🙂

  1. Visst är dom söta.
   Det känns bra att stå här nu med alla bekvämligheter.
   Låter härlig med värme igen.

Kommentarer inaktiverade.