Trevlig trottoarparkering

2020-03-09

Det är bra väder nu, varmt och soligt och bara en svag vind ibland.

Här kan man släppa in sin hund. Zacko gillade inte platsen i går när jag släppte in honom där så idag gick vi bara förbi.

I dag gick jag bort till närmsta rondell och till vänster. Där ligger det en livmedelsaffär bara ca 500 meter bort.

Fortsatte sedan här.

Några tvärgator som går ner mot stranden och havet.

Finns en del barer och restauranger och en del har öppet.

Lite längre fram så finns det en Chinabazar på ena sidan gatan och på den andra en Euromarket. Bägge två har massor av prylar.

Jag gillar att titta på och fota hus och detta är så fint.

När vi kom hem så gick Hasse iväg för att köpa bröd och han passade på att gå en lång promenad. Det är så bra att han går på allt längre promenader nu och hans gång blir bara bättre och bättre.

Vi bestämde oss för att stanna kvar här i dag. Faktiskt rätt så trivsam trottoar här.

Dagen fortsatte ungefär som andra dagar när vi är stillastående. Några promenader med Zacko och det uppskattar både han och jag.

Hasse la ut lite bröd till gråsparvarna på marken och vi satt och tittade på dom. Snabbt, snabbt är dom framme och norpar till sig lite bröd och flyger en bit bort för att äta upp det. Sedan tillbaka igen för att göra om det. Vi gillar att mata fåglar där det passar att göra det.

I dag så såg jag något som jag inte gillar. Det var någon i en husbil här som ställde ut en del vattendunkar för att reservera en plats till någon som skulle komma hit. På en sån här parkering anser jag att den som kommer först ska ha den plats som är ledig. Inte ska man väl boka en parkeringsplats!!

Det är en återvändsgata som vi har parkerat på och vid slutet av den finns det en vändplan. Och enligt mig så parkerar man inte på en vändplan för där ska man ju kunna vända utan problem. Men här så har nu 3 husbilar parkerat på vändplanen vilket gör det rätt så svårt att vända där och då i synnerhet med husbil.

Vi har tänkt att köra vidare i morgon och hoppas verkligen att husbilarna har försvunnit härifrån när vi ska köra. Men det löser sig troligen på ett eller annat sätt.

2 reaktioner till “Trevlig trottoarparkering”

 1. Trevlig stad ni stannat vid. Tycker också huset du fotade är fint med palmerna som står så ståtliga i trädgården.
  När hundar kommit lite till åren tycker de nog bättre om att gå och nosa på gator än leka i en hundrastgård.
  Jag gillar inte heller de som paxar platser till andra men sådant förekommer av och till. kanske kommer polisen och kör bort de som står på vändplatsen. verkligen ett urbota dumt ställe att parkera på.
  Ha de så gott 🙂

  1. Tror du har rätt om det det där med äldre hundar.
   Nä , det är ingen som bryr sig, här får man parkera som man vill i alla fall nu.

Kommentarer inaktiverade.