Torkar långsamt upp

2020-01-27

8 plus, soligt och enstaka moln på avstånd och ingen vind. I dag var det lugnt på torget.

På sommarhalvåret finns det nog en hel del att roa sig med. I dom små husen så säljs det diverse resor och upplevelser.

En liten gränd med restauranger på båda sidor.
Det är bara uppåt om man vill in mot centrum. Fler restauranger också.

Här är det en som ligger lugnt och sover i solen.

Fiskebodarna

Eftersom vädret blev riktigt varmt uppemot 20 plus i solen så var det många som var ute och gick i dag. På ställplatsen var det liv och rörelse och många satt i solen utanför sina husbilar och myste i värmen. Dom som inte hade så mycket lera utanför.

Jag väljer att sitta inne, vill inte att Zacko ska ligga på detta grusiga underlag. Vi har också rätt så lerigt bara en meter utanför dörren.

På väg mot utgången har det på vissa ställen torkat upp bra. Det är där det är fastare underlag med stenar. Nu går det lite lättare att ta sig ut till gatan. På andra ställen är det fortfarande tjockt med lera.

Zacko behöver få sina tassar rengjorda efter varje promenad för han lyckas jämt att med någon tass komma ner i blöt lera och det fastnar ordentligt mellan trampdynorna. Det jag inte får bort ligger sedan i soffan och där är det bara att torka bort det.

I dag så stod Zacko och pep halv ett vid dörren och ville ut. Han tittade på sitt koppel och på mig. Inget att välja på bara att gå ut med honom. Han hade väldigt bråttom bort till första grästuvan och där ställde han sig och åt gräs. Jag blev milt sagt förvånad, det var inte vad jag hade väntat mig. När han hade betat klart gick vi en sväng i det härliga vädret.

Gick hem igen och så la han sig och sov. Men när klockan blev två så ville han ut igen, det är ju hans vanliga rastningstid. Tyckte bara det var skönt att komma ut en gång till på en promenad. Gick och njöt i sommarvärmen.

Pratade lite med våra svenska grannar under dagen, trevligt.

Nu håller jag tummarna för att det går som planerat i morgon med vårt byte av däck. Är rätt så trött på att stå här nu.

2 reaktioner till “Torkar långsamt upp”

  1. Skönt med sol och värme. Visst är hundar lustiga ibland. De kan stå och pipa som tokiga och när de väl är ute så kan de börja äta gräs eller bara stå och sniffa i luften. Där har man trott att det var panik och de behövde göra ifrån sig.
    Jag sitter också oftast inne med hundarna då de verkar må bäst av lugnet i husbilen. Har man dörren öppen så blir det ju lite som ute ändå.
    Ha det så gott 🙂

    1. Med hundar så är det som det är. Zacko vill även ut mycket snabbt när det är en löptik som har passerat. Det missar han inte. Då står han vid dörren och piper.
      Men jag har ju med åren lärt mig hur min lilla pudelpojke fungerar.

Kommentarer inaktiverade.