Trevlig fredag

2020-01-17

Lätt soldis en stund på morgonen men det försvann rätt så fort. Det var 15 plus och ingen vind.

Gick mot centrum i dag men gick inte ända dit.

Här är det fint att promenera med hamnen på ena sidan och lite av varje på andra sidan gatan. Det tar ca 10 – 15 minuter att komma hit ifrån ställplatsen. Lite längre tid om man går med hund som ska nosa överallt.

Det finns många stora och fina båtar här.

Får ju inte missa storkarna som finns här. Höghus och lite lägre hus!

Under dagen så kom det hit flertal husbilar och däribland några svenskar. Hörde från någon att det nu var 7 svenska husbilar här. Pratade med några av dom och det var som vanligt trevligt att utbyta lite erfarenheter. Speciellt roligt tyckte jag det var att träffa en tjej som jag träffade i Söderhamn för rätt så många år sedan. Så kul att träffas här.

På eftermiddagen så kom det hit ett stort grått moln och parkerade sig framför solen. Det blev betydligt svalare med en gång. Efter drygt en timme så hade molnet passerat och så var det härligt soligt igen.

Hasse och Zacko delar på några köttbullar. Det var gott tyckte dom båda.

På eftermiddagen så kom det ett par ungdomar och knackade på. Hade sett att dom gick runt mellan husbilarna och hade tydligen något att sälja. Vi öppnade för dom och dom presenterade sig på mycket god engelska, kunde även några få ord på svenska. Dom var studenter och drog inte lite pengar på detta sätt genom att sälja hembakta kakor. Så smart tyckte vi.

Vi köpte två bitar paj med blåbär på och dom smakade otroligt gott. Var mycket mättande och bitarna var stora.

På kvällen så värmde jag färdig lasagne från Continente och även det smakade gott. Är över till en middag till.

Så var denna fredag slut och i morgon får vi se om vi stannar kvar eller kör till något annan ställplats. Beror lite på vilken typ av väder det är.

3 reaktioner till “Trevlig fredag”

  1. Nu blev jag sugen på blåbärspaj. Men får väl trösta mig med en madeleinekaka till kaffet ikväll.
    Något som slår mig är att de alltid gör så fina promenadvägar i Spanien/Portugal och även i södra Frankrike på turistorter. Att det är rent och snyggt på de flesta ställen.
    Sverige är inte bäst alla gånger.
    Ha det så gott 🙂

    1. Här i Lagos så är det verkligen fina promenadvägar. Och faktiskt inte så mycket hundbajs på promenaden. Här plockar folk upp efter sina hundar vilket vi verkligen uppskattar.

Kommentarer inaktiverade.