Hyfsat väder i dag

En strand någonstans i Portugal.

2019-12-14

Morgonen var lätt mulen, 15 plus och bara en svag vind. Hög luftfuktighet som övergick ett tag till lätt duggregn. Vi blev endast lite våta

Senare på dagen lätta molnen och det var sol i några timmar. Passade på att var ute då.

Pascal Engman har skrivit ”Eldslandet” en riktigt bra och spännande kriminalroman. Utspelar sig i Stockholm och i Chile. Tempot är högt. Många mord, kidnappningar, gatubarn som rövas bort och andra hemskheter. Emellanåt var det mycket grymheter. Slutet var blodigt.

I dag har det varit lördagslugnt här. Några husbilar körde i väg och andra kom hit precis som vanligt. Men utanför så är det mindre trafik så det känns lugnare här då.

Det här är en riktig ”snabeldrake”. Tyckte bilden var lite rolig.

I morgon så ska det tydligen bli en del regn enligt prognosen men det kan ju ändra sig.

4 reaktioner till “Hyfsat väder i dag”

 1. Hoppas du tycker att Katedralen är bra.
  Det har kommit en fortsättning på Shantaram som jag håller på att läsa: Bergets skugga.
  En annan som är bra är Diana Gabaldon, Snö och aska.
  Ängeln på sjunde trappseteget är en bok jag slukade.

  Tänk, så många bra böcker det finns.

  1. Bergets skugga ligger nu på min läslista. Diana Gabaldon, har jag läst några böcker av och dom gillar jag.
   Nästa boktips av dig ligger nu också på min läslista. Den är rätt så lång nu. Så bra med lite annat att välja på mellan kriminalarna.

 2. Amen där var ju precis som vår snabeldrake 🙂
  Alla böcker du läser låter så bra och du ger en så fin resumé. Jag som inte är så förtjust i deckare. Gillar mer sådana som Shantaram, Katedralen vid havet och sådana. Där kanske jag fick dig att fundera vad det är för böcker:)
  Ha det så gott trots duggregnet

  1. Shantaram läste jag för några år sedan och jag ville inte den skulle ta slut. Bara så otroligt bra och spännande och intressant. Jag gillar också att läsa historiska romaner vilket slinker emellan deckarna. Ditt andra tips Katedralerna vid havet verkar mycket intressant så den har köpt på Adlibris i kväll. Tack för tipset.

Kommentarer inaktiverade.