Sista biten falukorv

2019-11-11

Bilden är från Figueira da Foz där vi var för 7 år sedan. Mycket trevligt ställe som vi tyvärr inte har återvänt till på grund av att vad vi vet så finns inte ställplatsen kvar.

Lätt regnig morgon med 100 % luftfuktighet, 17 – 19 grader och bara en svag vind. Regnplagg på samt vattenavvisande skor i stället för sandaler. Gillar inte att ha på riktiga skor, känns så innestängt, men jag gillar att ha varma och torra fötter.

Under dagen blev det varierande molnighet och faktiskt lite sol också. Var väldigt skönt att kunna vara ute lite under dagen.

I dag så åkte den svensktalande finska familjen med sin urgulliga lilla chihuahua vidare mot nya äventyr. Önskar er en trevlig resa och hoppas vi träffas igen någonstans.

Även singelkillen lämnade ställplatsen i dag. Han tänkte köra runt lite och kolla på olika ställplatser. Finns en hel del. Ses nästa gång vilket alltid är trevligt. Önskar dig också en trevlig resa.

Dagen fortsatte lugnt. Jag satt mest inne och läste vilket jag är så nöjd med att få göra.

I kväll så åt vi makaroner med stekt falukorv. Korven åt vi med andakt för det var den sista biten som vi hade kvar i frysen. Det var gott, enkelt och lättlagat.

Nu vill vi snart ha mer sol och mindre moln. Men så klart det är ju mycket bättre än hemma i Sverige.

4 reaktioner till “Sista biten falukorv”

  1. Vilken fin promenadväg på bilden. Tråkigt att de tagit bort ställplatsen, men det kanske kommer en ny.
    Jag tycker också om att sitta inne och läsa när vädret är trist. Här var det mulet men nu är solen framme.
    Ha det så gott

    1. Men du kan du ju sitta ute och läsa. Vad jag gillar att titta på bilder av dina härliga hundar.

  2. Tack till er för resetips! Vi gillade Peniche, ställplatsen och många trevliga grannar. Chihuahuavalpen Rosa fick så fin socialträning med snälla hundar och människor.

    1. Så roligt att ni trivdes här. Er gulliga lilla Rosa glömmer vi inte i första taget.

Kommentarer inaktiverade.