En bit söderut

En strand någonstans vid Spaniens södra kust.

2019-03-29

Småblåsigt och mulet var det i Kinna denna fredagsmorgon och 5 plus. Tog en rätt så lång promenad i omgivningarna med en pigg Zacko. Tror han gillade att gå här, en del nya dofter och många hundar som har gått här. Mötte några i dag men ingen som ville/fick hälsa på Zacko.

Några bilder av vårblommor från dagens promenad.

Halv tio körde vi iväg från Kinna mot Varberg. Här var det inte mycket trafik. Sedan så tog vi motorvägen söderut och här var det mycket trafik. Vid Heberg svängde vi av mot Laxbutiken och parkerade utanför Laxomaten. Den var stängd på grund av renovering. Jag fick gå bort till den tjusiga restaurangen för att köpa laxtallrikarna. Gick bra det också. Köpte två stora laxtallrikar som vi ska ha till middag i kväll.

Vi fortsatte sedan några mil till och svängde sedan av mot Laholm. Där stannade vi inte utan fortsatte mot Örkelljunga. När vi kom dit så körde vi till BiÖ och deras ställplats och där parkerade vi. Fanns inte en husbil här. Kom några lite senare på kvällen.

Tog ut Zacko en sväng och här blåste det rätt så mycket. Det var varierande molnighet och lite sol ibland.

Hasse tog en tur till affären och tittade lite på husbilar och tillbehör Blev inget köpt, varken husbil eller tillbehör. Sedan så gick jag dit och det blev ett kort besök. Dom stänger 16.00 på fredagar och jag var där en kvart innan. Hann ändå titta på en del tillbehör men det fanns inget jag ville ha eller behövde.

Vi åt sedan våra laxtallrikar till middag på kvällen och det var som väntat mycket gott.

Har en liten plan för i morgon, får se hur det blir.