Körde fast

Blanes heter en stad i norra Spanien. Där finns denna underbara stadsnära strandpromenad.

2019-02-15

Helmulen morgon och 5 plus, svag något kylig vind och det var precis som väntat. Vi travade iväg på den vanliga turen bort till kyrkan. Mötte varken bil eller folk, kändes rätt så öde i dag.

Mitt på dagen så körde jag till Rydal och hade min dator med mig. Hade några dokument som jag skulle skriva ut och skicka iväg med snigelpost. Har ingen skrivare i husbilen. Fick som väntat inte igång skrivaren med en gång. Den startade alltstå men ville absolut inte skriva ut något. Tog väl 30 minuter innan jag kom på vad som var fel. Det fanns ingen drivrutin så den fick jag installera. Sedan så gick det fort. När det var klart så körde jag till Frendo i Kinna för att hämta ut ett paket. Det innehöll strumpor till Hasse och mig som jag hade beställt ifrån Strumplandet. Sköna sockar med lös resår som alltså inte sitter åt men ändå sitter uppe.

Körde sedan hem och blev så glatt mottagen av Zacko. Men han och husse hade haft det så mysigt tillsamman när jag var borta berättade husse.

Så var det dags för en husbil, som kom häromdagen, för att köra iväg. Det gick inte alls bra. Efter en liten bit på gräsmattan så sjönk bakdelen ner i den vattensjuka marken. Sen så grävde även framhjulen ner sig. Efter några försök att ta sig därifrån så grävde den sig bara längre ner. Uno, campingvärden, ringde till Yvonne, campingvärdinnan, så hon kom med sin bil, tror det är en SUV. Hur som helst så drog hon upp husbilen ifrån leran utan problem och han kunde köra iväg.

Under eftermiddagen så kom det hit 3 husbilar. En ställde sig på på andra sidan gräsmattan där det är rätt så torrt. Dom 2 andra fick parkera på på grusvägen utanför staketet utan risk för att köra fast.

Vi väntade på att solen skulle titta fram under eftermiddagen vilket den skulle göra enligt prognosen. Vi väntade förgäves för det var mulet hela dagen. Men nu hoppas vi på att det blir lite sol i morgon.