Lite kallt trots sol

Detta är från en ställplats i Portugal som ligger nära spanska gränsen. Platsen heter Odeleite och vi var där en blåsig och regnig dag/natt för några år sedan. Den ligger långt ute i ingenstans. 

2019-02-13

Det var klart till halvklart i morse och omkring 2 plus. Var lite kyligt för det var lite isigt i vinden som blåste lite svagt. Hade varit skönt med vantar men jag tog inte på dom trots att Hasse påminde mig om det. Händer att man gör fel val och då får man kalla händer.

Solen lyste en del under dagen men det var inte så skönt att vara ute som det såg ut att vara när man satt inne och tittade ut. I vilket fall som helst så är det trevligare och ljusare när solen lyser. Nu i dag så gick den upp 07.45 och ner 17.02 och det är så härligt nu när dagarna blir längre och längre dag för dag.

I dag så gjorde vi i stort sett nästan ingenting. Hasse började gå igenom lite i garaget mest för att kolla vad som finns där. Man glömmer så lätt bort det som inte syns som liksom har hamnat lite bakom. Något måste ju hamna där. Sedan så fixade han till kontakten som köptes i går så nu fungerar kabeln igen. Han har en del kablar i olika längder och det har vi haft nytta av många gånger i synnerhet när vi har fått koppla ihop några för att nå fram till elskåpet som har funnits en hel del meter bort. Ibland är det bra med en kort kabel också när elskåpet ligger precis utanför husbilen.

Jag ska börja fundera på att gå igenom skåpen inne i husbilen, finns nog en del som inte behövs. Tror jag kommer att fundera rätt så länge innan jag börjar så jag inte förhastar mig på något sätt.

I kväll åt vi fläskpannkaka men den tillagades inte i ugnen som jag brukar göra. Jag stekte först fläsk i bitar och tog sedan en lagom mängd och la på pannkaksjärnet och hällde sedan smeten över och gjorde dom en lite tjockare. Det blev jättegott.

I morgon ska Hasse till Skene för att ta blodprov för att kolla att allt är som det ska och bakterierna minskar och att inget har hänt med njurar och lever. Passar sedan på att köra och handla lite också när vi ändå är iväg.

2 reaktioner till “Lite kallt trots sol”

    1. Får svar på proverna nästa vecka per telefon från läkaren. Vi håller tummarna att det är bra.

Kommentarer inaktiverade.