Zackos födelsedag

En gata av många i San Pedro. Här är det många barer och andra serveringar. 
En trevlig stad som också har en härlig strand.

2019-02-03

Hade snöat lite i natt, låg som ett nytt tunt vitt täcke ovanpå den andra snön. Det var någon minusgrad och det kändes kallt. Vänjer mig nog aldrig vid kylan. Zacko och jag gick den vanliga promenaden mot kyrkan och han ville vända hem efter en stund.

Det blev sedan några plusgrader och snön från taken började glida ner.

Här hänger det en bit ner.

Så här ser det ut på vintern bort mot bron när det är snö.

I dag fyller Zacko 12 år och det firade vi. Han fick en tallrik med kalvsylta som han gillar. Han fick inte äta det vid bordet för han får aldrig ta något från bordet vilket han aldrig gör heller. Men han ser lite sur ut på bilden.

Jag satte sedan ner tallriken på golvet till honom när jag hade fotat klart. Tog inte lång stund förrän det var slut. Hade så klart tagit bort flaggorna.

På eftermiddagen lämnade molnen en del öppet så solen kunde lysa ner över oss. Det var riktigt skönt ett tag. När solen sedan sjönk ner bakom träden och mörkret föll så gjorde temperaturen det också och det blev snabbt minus 6 grader.

I morgon är det dags för Hasse att åka till SÄS för att ta bort stygnen. Sjukresetaxin hämtar honom redan strax efter sju så han får gå upp rätt så tidigt. Jag kommer att ligga kvar och njuta i sängvärmen någon timme till.

Nu har vi fått en klass 1 varning här till måndageftermiddag fram till tisdagförmiddag. Det ska falla massor med blötsnö som tydligen kommer att ställa till en del besvär ute på vägarna. Hoppas att det snart tar slut med detta snöande.