Blev mycket handlat

Sanlucar da Barrameda är en favoritplats med en härlig strandpromenad. 
Den mysiga gamla staden ligger bara några hundra meter bort.

2019-01-23

Det kalla vädret har tydligen bestämt sig för att stanna kvar här. Minus 5 var det i morse och under natten var det ännu kallare. Solen lyste några timmar under dagen och det tinade upp lite här och där men det var kallt hela dagen.

Efter morgonpromenaden och kaffedrickande så hade klockan hunnit bli nästan halv ett. Nu var det dag att sätta Zacko i bilen och köra till hundsalongen med honom. Hasse åkte också med men honom släppte jag av i Rydal. Han hade en del grejor som han skulle leta efter där och något han skulle kolla. Jag fortsatte till Kinna och lämnade Zacko i Annikas ömma vård. Zacko var väl inte så pigg på att stanna kvar för han visste vad som väntade. Men han är ju en duktig, snäll och lydig liten vovve så han lät sig villigt bäras iväg av Annika.

Jag körde till MM och parkerade nära ingången, tog en kundvagn och gick in för att börja fylla den efter min i dag rätt så långa inköpslista. Det tog lite tid att plocka ihop allt som stod där plus en del som inte stod där. Sedan så blev det handlat lite på Lidl också. Jag vill ju ha deras goda kolsyrade vatten Saskia. Lite annan trillade också ner i kundvagnen. Även Systembolaget fick ett besök i dag för jag ville ha lite vin. Blev en dunk rödvin och en flaska vitt vin. Jag tycker om att dricka ett glas vin till maten på kvällen.

Tiden gick fort och nu var klockan nästan tjugo i tre och det var dags att hämta Zacko. Som vanligt hade han blivit mycket bra klippt och var så fin och stilig. Dessutom så doftade han så gott. Sedan så var det dags att köra hem. Stannade till i Rydal för att hämta Hasse som hade hittat något som han letade efter. Det var en isskrapa med en borste i ena änden som är utdragbar, bra för mig som är så kort.

Fortsatte sedan till Seglora och parkerade bredvid husbilen. Tog först en sväng med Zacko innan jag bar in påsarna till husbilen. Hasse stod i dörröppningen och tog emot dom och det underlättade. Sedan så var det bara att packa upp och ställa på plats.

När det var klart så satte vi oss ner och avnjöt varsin god semla som jag hade köpt. Hasse vill ha sin i varm mjölk och jag vill ha min som den är. Vi var rätt så trötta så vi blev bara sittande en stund och kollade lite på nätet.

Till middag i kväll så lyxade vi till det med räkmackor som jag hade köpt hos Kronans fisk som har fiskdisken hos MM. Dom smakade jättegott och det var mycket räkor på dom.

Dags för handboll igen på kvällen. Sverige förlorade tyvärr mot Danmark så det blev ingen semifinal för dom.

Sedan började Karlavagnen som vi som vanligt lyssnar på.