Mattmarodören

2017-11-28

I natt började det regna och det var väntat. På morgonen var det mest uppehåll när vi gick ut men det var mycket hög luftfuktighet. Det var 13 plus och ingen vind. Vi hade lite tur och blev inte så blöta.

Här har dom börjad med något som hör till advent och jul. Får se om det är klart i morgon.

När vi kom hem igen så satte Zacko igång att som vanligt krafsa på mattan.

Här han lyckats ovanligt bra tycker han nog. En kort stund senare reser han på sig och kollat på mattan och går bort till soffan och hoppar upp i den i stället. Tydligen var det inte riktigt som han ville ha det.

Det var sedan dags för att fylla på Zackos torrfoder till en behändigare behållare som vi har inne i husbilen. Zacko ser fundersam ut.

Han bestämde sig efter ha funderat en stund för att det var nog lika bra att passa på att äta lite.

Jag upptäckte att jag hade läst ”Bara ett barn” innan men jag läste den igen. Hade glömt en del men jag visste ju hur den slutade. Den var bra men rätt så obehaglig. Pia F Davidsson har skrivit en bok som heter ”Så tuktas en svinpäls”. Rolig inledning med tre mycket olika kvinnor som träffas av en slump. Dom finner varandra och börjar planera för hur dom ska kunna förändra sina ”svinpälsar” till män. Ska bli roligt att läsa om vad dom kommer att hitta på.

I dag så kom vår låskolv som vi hade beställt från Codat husbilar i Fritsla. Hasse tog bort den förstörda kolven och satte dit vår nya. Nu vågar vi låsa bodelsdörren när vi lämnar husbilen och veta att den går att öppna igen.

Att gå ut med Zacko mellan skurarna var inte så lätt i dag för det regnade i stort sett hela eftermiddagen. Men nu är det bättre väder på gång med en del sol och det ser vi framemot.