Åtgärder på husbilen i dag

2017-10-18

 Hade satt telefonen på väckning till halvåtta i morse. Detta för att jag ville hinna gå min vanliga timmes promenad med Zacko innan Hasse skulle köra iväg med husbilen till Codat klocka nio. Vi hade bokat en tid till halvtio.

Det var lite småblåsigt, mulet och endast 12 plusgrader.

När jag kom hem igen så kokte jag ägg och gjorde mackor att med in till lägenheten. Och när Hasse körde iväg vid nio så gick jag och Zacko bort till lägenheten.

Hos Codat skulle vi få fixat till en del som hade gått sönder. Om Hasse inte hade haft problem med sin höft hade han nog kunnat fixa det mesta själv. Och jag är helt värdelöst med allt som har med skruvar och sånt där att göra. Efter tre timmar så var han tillbaka i Rydal igen.

Efter att han hade druckit några koppar kaffe och käkat ett par smörgåsar så var det dags att köra till Borås och Vianor. Dit följde jag och Zacko med. Vi kom dit ca 20 minuter innan vår bokade tid som var klockan 2. Men vi var väntade och husbilen kördes in i hallen med en gång.

Vi satte oss i kundsoffan och tittade i några tidningar. Här har dom fri Wifi så jag passade på att koppla upp mig med min lur. Den gamla alltså och vad den är tråkig. Efter drygt en timme så var våra däck bytta.

Våra däck är 225/75-16 Michelin Agilis camping 1160. Med allt så blev slutpriset 2628:- per däck monterat och klart. Visst är det dyrt men egentligen en rätt så billig livförsäkring.

På hemvägen så blev det en liten omväg till MiM. För visst var det så att vi behövde fylla på lite igen.

I morgon så har vi tänkt köra till Seglora Camping. Beror ju lite på solen. Är ju så bra med en elstolpe. Vi har ju inte tillgång till en sådan när vi är i Rydal vilket hade varit så himla bra.

Det blir vad det blir i morgon.